پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

سقف انتقال وجه کارت به کارت چقدر است؟

24 خرداد 1401
سقف انتقال وجه کارت به کارت چقدر است؟

به گزارش بانک اول، یکی از اقدامات بانک مرکزی برای جلوگیری از شکل‌گیری تجمع در بانک‌ها افزایش سقف کارت به کارت بود که بدین منظور، با تشدید شیوع ویروس کرونا سقف کارت به کارت از طریق درگاه‌های اینترنتی، خودپردازها و کیوسک به شش میلیون تومان و سقف پرداخت به وسیله اپلیکشین‌های پرداخت به سه میلیون تومان افزایش یافت.  

این در حالی است که پیش از این سقف انتقال وجه در درگاه‌های ذکر شده به ترتیب سه و یک میلیون تومان بوده است.

البته، برای انجام تراکنش با پرداخت سازها لازم است از انطباق شماره ملی دارنده کارت و شماره ملی دارنده سیم کارت انجام دهنده تراکنش اطمینان حاصل شود که در این صورت سقف تراکنش هم قابل افزایش است.

در این زمینه نیز امروز در شبکه‌های اجتماعی گفته‌هایی مبنی بر افزایش سقف کارت به کارت از شش میلیون به ۱۰ میلیون تومان مطرح شد که در واکنش به آن بانک مرکزی سقف کارت به کارت را همچنان همان شش میلیون تومان اعلام کرد.

آنچه در این زمینه حائز اهمیت است، محدودیت‌هایی است که برای انتقال وجه کارت به کارت از طریق اپلیکشین‌های پرداخت بانکی در جهت امنیت حساب‌های بانکی اعمال می‌شود. به عنوان مثال، سقف انتقال وجه در اپلیکیشن‌ها و بانک‌های مختلف متغیر است؛ به‌گونه‌ای که برخی از بانک‌ها امکان انتقال سقف مجاز وجه (سه میلیون تومان) از طریق گوشی همراه و اپلیکشین‌های پرداخت بانکی را طی یک مرحله در شبانه روز فراهم می‌کنند اما بانک‌های دیگر، این امکان را طی سه مرحله در یک شبانه روز برای متقاضیان ایجاد می‌کنند.   

بنابراین، مردم همچنان می‌توانند روزانه سه میلیون تومان از طریق موبایل و اپلیکشین‌های پرداخت بانکی جابجا کنند اما در مورد برخی بانک‌ها این سه میلیون تومان از طریق سه مرحله انتقال وجه یک میلیونی در شبانه روز انجام می شود. /ایسنا

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها