پنجشنبه, 13 اردیبهشت 1403 2024,May

۴ نکته مهم درباره واکسن آنفولانزا که باید بدانید

24 خرداد 1401
۴ نکته مهم درباره واکسن آنفولانزا که باید بدانید

به گزارش بانک اول همزمانی آنفولانزا با کرونا باعث شده است که علائم مشترک این دو بیماری در افراد موجب نگرانی زیاد شود و بسیاری که به آنفلوآنزا مبتلا شدند گمان کنند کرونا گرفتند.

 

برخی افراد از واکسن های آنفولانزا برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری استفاده می‌کنند اما باید در کنار استفاده از این واکسن به ۴ نکته مهم پیرامون آن توجه کنید.

واکسن باعث ایجاد بیماری آنفولانزا در شما نمی‌شود

واکسن شامل نسخه غیر فعال از ویروس آنفولانزا است. اگر بلافاصله پس از زدن واکسن به این بیماری مبتلا شدید، نشان می دهد که در معرض این ویروس بوده‌اید چرا که واکسن آنفولانزا دو هفته بعد از تزریق ایمنی ایجاد می‌کند.

 

آنفولانزا از کرونا خطرناک تر نیست

بسیاری از علایم این بیماری به یکدیگر شباهت دارند اما احتمال مرگ در اثر آنفولانزا کمتر از کرونا است. کرونا می‌تواند باعث عوارضی در ریه شود که معمولاً در آنفولانزا وجود ندارد.

 

هر سال باید واکسن آنفولانزا بزنید

ویروس آنفولانزا طی سالهای مختلف دچار تغییراتی می‌شود و همین مسئله باعث می‌شود که برای ایمن ماندن در برابر این ویروس باید هر سال واکسن آن را بزنید.

 

برای واکسن زدن دیر نشده است

اگر تاکنون واکسن زده اید و شرایط بیماری های پیش زمینه ای و مشابه آن داری هنوز برای زدن واکسن آنفولانزا دیر نشده است می‌توانید برای ایمنی در برابر این بیماری به تزریق این واکسن اقدام کنید.

اخبار مرتبط
متخصصان می‌گویند زنانی که برنامه خواب مرتبی دارند قادرند بیشتر وزن کم کنند. علاوه بر این اگر شب‌ها زودتر بخوابید، زمان کمتری برای خوردن دارید که به شما کمک می‌کند در شب کالری زیادی دریافت نکنید. به گفته متخصصان هرچه بیشتر بمانید بیشتر کالری دریافت می‌کنید و ممکن است بهترین راه برای کاهش کالری دریافتی، زودتر خوابیدن باشد.
غذاهای خاصی وجود دارند که مصرف آنها ممکن است برای مغز و عملکردهای آن ضرر داشته باشد؛ به خصوص اگر آنها را مرتب مصرف کنید. اگر به فکر سلامت مغز و عملکرد شناختی خود هستید، از مصرف این خوراکی‌ها اجتناب کنید:
اگر به هر دلیل ماهی نمی‌خورید، می‌توانید با گنجاندن غذاهای غنی از امگا ۳ در رژیم غذایی خود یا انتخاب مکمل‌های گیاهی، نیاز بدن به این ماده را بدون مصرف غذاهای دریایی برآورده کنید.
گرم کردن مجدد غذاها، به ویژه باقیمانده غذاها، یک عمل رایج در اکثر آشپزخانه های سراسر جهان است. اما به گفته متخصصان تغذیه، گرم کردن مجدد برای سلامتی شما خوب نیست. درک این نکته مهم است که همه غذاها به این فرآیند واکنش خوبی نشان نمی دهند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها