جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

کمبود این ویتامین عامل ابتلا به نوع شدید کرونا است

24 خرداد 1401
کمبود این ویتامین عامل ابتلا به نوع شدید کرونا است

به گزارش بانک اول، آنها می‌گویند: همچنین در ۸۹ درصد از این گروه سنی سطح ویتامین E از استانداردهای توصیه شده پایین‌تر است و ۴۴ درصد نیز دچار کمبود ویتامین A هستند.

براساس نتایج یک مطالعه که به تازگی منتشر شده است کمبود ویتامین‌ها در بدن حتی با خطر ابتلا به بیماری‌های تنفسی از جمله کووید-۱۹ ارتباط دارد.

افزایش سطح ویتامین‌های A، E و D در بدن از طریق مصرف مواد غذایی یا مکمل‌ها، خطر ابتلای فرد به بیماری‌های تنفسی و ریوی از جمله آنفلوآنزا و کووید-۱۹ را کاهش می‌دهد.

نتایج بررسی‌ها همچنین نشان می‌دهد افرادی که میزان توصیه شده از این سه ریزمغذی را دریافت کنند کمتر احتمال دارد به آنفلوآنزا، سرماخوردگی، بیماری مزمن انسدادی ریه و حتی آسم دچار شوند.

همچنین نتایج تحقیقات حاکی از آن است که مصرف ویتامین D به طور خاص، عملکرد سیستم ایمنی را تقویت کرده و کمبود این ریزمغذی می‌تواند عاملی در ابتلای فرد به نوع شدید بیماری کووید-۱۹ باشد.

ویتامین‌های A، E، D و C ریزمغذی به حساب می آیند به این مفهوم که برای ادامه حیات، بدن به دوز نسبتا پایینی از آنها نیاز دارد.

به گزارش یونایتدپرس، "سومانترا ری" مدیر اجرایی مرکز جهانی تغذیه و سلامت در انگلیس که به طور مستقیم در این تحقیق مشارکت نداشت، گفت: کمبود ریزمغذی‌ها اغلب به عنوان یک عامل کلیدی در بروز سوء تغذیه و بیماری نادیده گرفته می‌شود و نشان دهنده چالشی دیگر در همه گیری بیماری کووید-۱۹ است.

به گفته محققان، تغذیه نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به چندین عفونت دارد اگرچه چگونگی تاثیر آنها در تقویت ایمنی بدن همچنان پیچیده است و کاملا شناخته شده نیست.

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها