پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

"تفاوت بین آنفلوانزا و کرونا از نگاه سازمان بهداشت جهانی"

24 خرداد 1401
"تفاوت بین آنفلوانزا و کرونا از نگاه سازمان بهداشت جهانی"

به گزارش بانک اول، به نقل از اسپوتنیک، سازمان بهداشت جهانی به بیان توضیحاتی درباره تفاوت ویروس کرونا و آنفلوانزا پرداخت و اعلام کرد: نوع جدید ویروس کرونا (کووید ۱۹) و آنفلوانزا علائم مشابهی دارند، اما ابتلا به ویروس کرونا می‌تواند علاوه بر این باعث از بین رفتن حس چشایی و بویایی و همچنین تنگی نفس و درجه حرارت بیش از ۳۸ درجه شود.


 سازمان بهداشت جهانی ضمن بیان این مطلب اضافه کرد: " کووید ۱۹ و آنفلوانزا علائم مشابهی مانند سرفه، آبریزش بینی، گلودرد، تب و خستگی دارند، اما کووید ۱۹  می‌تواند علائم دیگری مانند از دست دادن حس چشایی و بویایی و  تنگی نفس نیز ایجاد کند. "

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، علائم نوع  شدید کرونا شامل تنگی نفس، کاهش اشتها، درد یا فشار مداوم در قفسه سینه، تب بیش از ۳۸ درجه و گیجی است.
در چه شرایطی انتشار ویروس کرونا به پایان می‌رسد؟

فرد مبتلا به  علائم شدید کرونا باید فوراً تحت مراقبت پزشکی قرار گیرد. افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن، افراد مسن، کودکان زیر پنج سال و زنان باردار حتی  در صورت داشتن علائم خفیف کووید ۱۹ باید به پزشکان مراجعه کنند.

سازمان جهانی بهداشت روز ۱۱ ماه مارس شیوع ویروس جدید کرونا را «همه‌گیر» اعلام کرد. کرونا ویروس در اواخر دسامبر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین شیوع  پیدا کرد. ابتدا مقامات چین از شیوع نوعی از ذات الریه با منشا ناشناخته خبر دادند، اما  دیرتر کارشناسان  به این نتیجه رسیدند که عامل ایجاد کننده آن  یک ویروس جدید از نوع کرونا است. اکنون با گذشت چندین ماه، میزان شیوع این ویروس در چین کاهش یافته، اما این بیماری هولناک به همه کشور‌های دیگر جهان رخنه کرده است. در ایران و دیگر کشور‌ها از مردم خواسته شده است که برای جلوگیری از گسترش شیوع این بیماری از ماسک بهداشتی و دستکش استفاده کرده و فاصله خود با افراد دیگر را حفظ کرده و بیشتر از  ۱.۵ تا دو متر به آن‌ها نزدیک نشوند.

دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط تا حدود ۱۴ روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود. از علائم ابتلا به کرونا مواردی مانند تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی و سر درد است که در برخی موارد ممکن است  باعث بروز علائم گوارشی مانند تهوع و اسهال ‌شوند.

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها