جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

اگر این خوراکی‌ها را بخورید، آلزایمر می‌گیرید

24 خرداد 1401
اگر این خوراکی‌ها را بخورید، آلزایمر می‌گیرید

به گزارش بانک اول، برخی از غذا‌هایی که می‌خوریم به طور بالقوه می‌توانند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را در مراحل بعدی زندگی افزایش دهند. دانستن اینکه چه غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی می‌توانند خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش دهند، می‌تواند به شما در ایجاد تغییرات لازم در رژیم غذایی کمک کند.

 

خوراکی‌های قندی

بسیاری از مقامات بهداشتی معتقدند که عدم تعادل قندی بین معده و مغز در ایجاد آلزایمر نقش دارد. به طور کلی مصرف منظم قند و خوراکی‌های قندی می‌تواند در بروز اختلالات متعدد قلبی و مغزی موثر باشند، بنابراین کاهش مصرف قند در سلامتی موثر است.

 

کلوچه و کوکی‌ها

هر نوع کلوچه یا شیرینی بسته بندی شده با مواد افزودنی مانند شربت ذرت با فروکتوز بالا، روغن‌های هیدروژنه یا شکر به عنوان اولین ماده تشکیل دهنده می‌تواند با آلزایمر مرتبط باشد. کوکی‌ها به التهاب روده نیز کمک می‌کنند و گرچه می‌توانند وسوسه انگیز باشند، سعی کنید تا آنجا که ممکن است از این شیرینی‌ها دور باشید تا مطمئن شوید در زندگی خود تسلیم بیماری آلزایمر نخواهید شد.

 

نوشابه رژیمی

اگر اعتقاد داشتید که می‌توانید با جایگزین کردن نوشابه معمولی با رژیمی سلامتی خود را به دست آورید، درواق اشتباه می‌کنید و بهتر است هر چه سریعتر در فکر خود تجدید نظر کنید چرا که نوشابه رژیمی می‌تواند منجر به بروز مشکلاتی در حافظه شما شود.

 

خوراکی‌های نشاسته‌ای

افرادی که بیش از حد غذا‌های نشاسته‌ای، از جمله نان، ماکارونی و برنج مصرف می‌کنند، بیش از حد نیز در معرض خطر ابتلا به بیماری آلزایمر هستند. قرار نیست مواد نشاسته‌ای را از زندگی خود حذف کنید، اما سعی کنید در مصرف این مواد غذایی اصول استاندارد را رعایت کرده و زیاده روی نکنید.

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها