جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

نشانه‌های هشدار دهنده بیماری معروف به «قاتل خاموش» را بشناسید

24 خرداد 1401
نشانه‌های هشدار دهنده بیماری معروف به «قاتل خاموش» را بشناسید

به گزارش بانک اول، دیابت نوع ۲ تهدیدی موذیانه تلقی می‌شود، زیرا علائم آن معمولاً تا زمانی که سطح آن در خون به طور مداوم افزایش نیابد ظاهر نمی‌شوند. این یک مشکل واقعی است، زیرا به طور مداوم بالا بودن سطح قند خون می‌تواند خطر بیماری قلبی را افزایش دهد.

با این حال، تغییرات ظریفی وجود دارد که برخی از آن‌ها هنگام بیدار شدن از خواب بروز می‌کند و می‌تواند نشانه دیابت نوع ۲ باشد.

دکتر رالف آبراهام مشاورحوزه دیابت و اختلالات چربی و غدد درون ریز در گفتگو با اکسپرس برخی از علائم هشدار دهنده این بیماری را توضیح می‌دهد.

آبراهام می‌گوید: خشکی دهان می‌تواند واضح‌ترین علامت باشد، اما اگر هنگام شب برای رفتن به دستشویی و ادرار کردن زیاد بیدار شده اید و احساس تشنگی دارید، مشکل چیز دیگری است.

او اضافه می‌کند که علائم ظریف دیگری نیز در ارتباط با دیابت نوع ۲ که به آن «قاتل خاموش» می‌گویند وجود دارد؛ برخی از این علائم شامل خستگی بی اندازه، خواب آلودگی، تاری دید، مشکلات جنسی، بهبود نیافتن زخم‌های جزئی، عفونت‌های قارچی و آبسه است.

 

معمولاً هنگام تشخیص بیماری توصیه می‌شود سبک زندگی خود را تغییر دهید تا سطح قند خونتان کاهش یابد؛ زیرا رژیم غذایی نقش مهمی در کنترل قند خون دارد؛ بنابراین باید مصرف کربوهیدرات خود را محدود کنید، زیرا کربوهیدرات می‌تواند منجر به افزایش سطح قند خون شود. باید در استفاده از کربوهیدرات‌های ساده - قند‌هایی که در بدن به سرعت تجزیه می‌شود و به سرعت سطح قند خون را افزایش می‌دهد مراقب باشید.

همچنین باید از خوردن نشاسته‌های بسیار تصفیه شده مانند نان سفید خودداری شود، زیرا معمولاً باعث افزایش سطح قند خون می‌شود.

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها