ﺳﻪشنبه, 18 اردیبهشت 1403 2024,May

هدیه ازدواج تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۰ چقدر است؟

24 خرداد 1401
هدیه ازدواج تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۰ چقدر است؟

به گزارش بانک اول، زوجهای جوانی که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند از این سازمان هدیه ازدواج دریافت می کنند. مبلغ این هدیه سال گذشته حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان یعنی اندازه یک پایه حقوق بود، اما امسال و با توجه به افزایش حقوق در سال ۱۴۰۰ این هدیه ازدواج کمی بیشتر از سال گذشته است.

طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی، مبلغ این هدیه برای ازدواج معادل یک ماه متوسط حقوق یا دستمزد بیمه گزار است. یعنی برای محاسبه مبلغ هدیه ازدواج تامین اجتماعی، باید حقوق دو سال قبل از ازدواج را با کسر بیمه جمع زده و سپس تقسیم بر ۲۴ تعداد ماههای دو سال کرد.

اگر مبلغ هدیه از حداقل حقوق پایه مصوب وزارت کار کمتر باشد، مبلغ حداقل حقوق پایه مبنای پرداخت هدیه ازدواج قرار می گیرد. بر این اساس حداقل مبلغ هدیه ازدواج تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۰ معادل حقوق پایه وزارت کار و امور اجتماعی یعنی سه میلیون و ۵۱۰ هزار تومان است.

 

دریافت هدیه ازدواج به چه مدارکی نیاز دارد؟

-اصل و تصویر صفحات مورد نیاز عقد نامه
-اصل و تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه بیمه شده و همسر
-تعهد کتبی بیمه شده مبنی بر اینکه برای اولین بار ازدواج کرده است
-دفترچه درمانی بیمه شده

 

هدیه ازدواج شامل چه کسانی می شود؟

هدیه ازدواج تامین اجتماعی فقط به کسانی تعلق می گیرد که برای اولین بار ازدواج می کنند. عقد ازدواج بین زوجین باید به صورت دائم و در دفتر اسناد رسمی ازدواج ثبت شده باشد.

همچنین باید پنج سال قبل از تاریخ ازدواج یعنی حداقل ۷۲۰ روز سابقه کار و پرداخت حق بیمه داشته باشند و در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.

اخبار مرتبط
درصورتی‌که مشتری فوت کند برای دسترسی به صندوق امانات، وراث باید مراحل انحصار وراثت را طی کنند و تا آن زمان امکان دسترسی به صندوق را نخواهند داشت. وراث و یا وکیل انتخابی آن‌ها با دارا بودن حکم انحصار وراثت می‌توانند به بانک مراجعه کنند و با حضور نمایندگان بانک و تنظیم صورت‌جلسه محتویات صندوق را دریافت کنند. تمام این‌ها به معنی مدت‌زمان طولانی دوندگی است.
طبق قانون، مهلت اعلام واقعه ولادت و دریافت شناسنامه حداکثر ۱۵ روز از تولد نوزاد است و بر اساس توصیه‌های سازمان ثبت احوال و از آنجایی که پس از صدور شناسنامه تغییر نام به سادگی امکان پذیر نیست، مناسب است در هنگام نامگذاری همه جوانب به ویژه رعایت فرهنگ اسلامی، ایرانی و شخصیت آینده کودک خود را مد نظر قرار دهند.
رییس سازمان امور مالیاتی با انتشار اصلاحیه ماده (۲) آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۹۵ قانون مالیات های مستقیم، از افزایش دو برابری نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل خبر داد.
بر اساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید، تبدیل به مجوزالکترونیکی (شناسه‌ یکتا) شوند و کسب وکارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می شوند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها