دوشنبه, 17 اردیبهشت 1403 2024,May

مودیان مالیاتی مراقب کلاهبرداری پیامکی باشند

24 خرداد 1401
مودیان مالیاتی مراقب کلاهبرداری پیامکی باشند

به گزارش بانک اول امیرحیدر رضوی روز دوشنبه، با هشدار به کلاهبرداری سوداگران مالیاتی از طریق پیامک، افزود: با توجه به حساسیت موضوع و لزوم پیشگیری از سوء استفاده و یا سوداگری برخی افراد، مودیان مالیاتی، آگاه باشند که تنها مرجع ارائه خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی کشور، پورتال سازمان به آدرس www.intamedia.ir و یا درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان، به آدرس my.tax.gov.ir است.

وی با اشاره به اینکه مواردی از کلاهبرداری سوداگران مالیاتی از طریق پیامک در سطح کشور مشاهده شده است، از مردم خواست به پیامک‌های ارسالی در خصوص خدمات امور مالیاتی حساس بوده و به پیام‌های غیرموثق اعتماد نکنند.

مدیرکل امورمالیاتی استان زنجان تاکید کرد: مردم فقط از طریق پورتال سازمان و درگاه ملی، خدمات مربوطه را دریافت کنند.  

وی همچنین با بیان اینکه مطابق قانون مالیات‏های مستقیم، ۳۱ تیرماه آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی و صاحبان املاک اجاری است، افزود: بر اساس تصمیم گیریهای انجام شده روز یکشنبه ۳۱ مردادماه، آخرین مهلت برای تسلیم اظهارنامه مالیاتی خواهد بود.

رضوی با تاکید بر اینکه برخورداری از هر نوع تسهیلات و معافیت‌های مالیاتی، منوط به تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر قانونی است، گفت: فعالان اقتصادی به منظور بهره مندی از مشوق‌های قانونی نرخ صفر و یا هر نوع تسهیلات دیگر، باید اظهارنامه مالیاتی خود را تا روز یکشنبه ۳۱ مردادماه سال جاری و به صورت الکترونیکی از طریق درگاه ملی مالیات به آدرس WWW.INTAMEDIA.IR  ارسال و مالیات خود را پرداخت کنند.

رضوی گفت: مودیان مالیاتی، در صورت عدم پرداخت مالیات و یا حسب مورد عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی در مهلت مقرر، مشمول جرائم قانونی خواهند شد.

اخبار مرتبط
رییس سازمان امور مالیاتی با انتشار اصلاحیه ماده (۲) آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۹۵ قانون مالیات های مستقیم، از افزایش دو برابری نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل خبر داد.
بر اساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید، تبدیل به مجوزالکترونیکی (شناسه‌ یکتا) شوند و کسب وکارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می شوند.
درک این عادت‌ها اهمیت سواد مالی را روشن می‌کند و بینش‌های ارزشمندی را به هر کسی که به دنبال بهبود رفاه اقتصادی خود است ارائه می‌دهد.
كشورهای جديدی مانند كانادا، نيوزيلند، استراليا كه ۱۵۰ سال پيش وضعيت قابل توجهی نداشتند، اكنون كشورهایی توسعه‌يافته و ثروتمند هستند. تفاوت در رفتارهایی است كه در طول سال‌ها فرهنگ و دانش نام گرفته است. وقتی كه رفتارهای مردم كشورهای پيشرفته و ثروتمند را تحليل می‌كنيم، متوجه می‌شويم كه اكثريت غالب آنها از اصول زير در زندگی خود پيروی می‌كنند:

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات