پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

نظارت جدی بانک مرکزی بر عملکرد بانک ها با ۲ اقدام ممکن است

24 خرداد 1401
نظارت جدی بانک مرکزی بر عملکرد بانک ها با ۲ اقدام ممکن است

یه گزارش بانک اول عبدالناصر همتی رییس کل سابق بانک مرکزی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: بانک مرکزی در طول سه سال گذشته اقدام‌های جدی برای نظارت بر بانک‌ها، رفع ناترازی آن‌ها، ادغام و سرپرستی بانک‌های مشکل دار و امهال تسهیلات با رعایت الزامات فقهی و شرعی انجام داد.

اگر بانک مرکزی بخواهد بر بانک‌ها نظارت بیشتر و جدی‌تر داشته باشد، دو اقدام مهم باید انجام دهد:

۱) براساس استاندارهای مالی بین‌المللی می‌بایست فعالیت عمده بانک‌ها خصوصا دولتی را به خاطر نداشتن کفایت سرمایه، متوقف کند و این اقتدار نظامی به بانک مرکزی داده شود که مانند سایر نقاط دنیا به محض تشخیص ناسالم بودن فعالیت یک بانک، در مورد آن بانک تصمیم گرفته و عمل کند و منتظر فرآیندهای طولانی حقوقی و مصلحت اندیشی نشود.

 

۲) مانع از پرداخت تسهیلات تکلیفی مجلس و دولت که نقش عمده در خلق نقدینگی دارد، بشود که این خود نیازمند اصلاح ارتباط مالی دولت و بانک مرکزی و چاره سازی برای تامین کسری بودجه زیاد دولت است.

 لازمه تحقق نظارت جدی تر بربانک ها ؛ خصوصا توانگری مالی آن ها در اولین قدم؛ تامین حداقل 250 هزار میلیارد تومان سرمایه برای تحقق کفایت سرمایه لازم بانک ها، در حد بال -2 و در غیر اینصورت محدود ساز ی تسهیلات تکلیفی دولت بر بانک ها هست.منتظر تحقق وعده اقدام دولت در این خصوص می مانیم.

 

همتی

اقتصادانلاین

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها