به گزارش بانک اول اقای نیک زاد یکشنبه در نشست شورای اداری شهرستان داراب فارس افزود: پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومان با سود ۵ درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله و ضمانت زنجیرهای قابل اجراست.
او ادامه داد : خسارت جان مردم با رقم قابل جبران نیست، مجلس شورای اسلامی و هیات وزیران وجوهی را در اختیار بانکها گذاشته تا با سفته زنجیرهای با مدیریت بنیاد مسکن واحد های مسکونی مقاوم سازی شود. چرا یک رییس بانک باید طوری رفتار کند و قانون را پیچیده کند که مردم به راحتی نتوانند از این تسهیلات در اختیار بانک استفاده کنند؟
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور گفت: بانک نباید خواسته خارج از قانون از مردم داشته باشد، قانون گفته سفته زنجیره ای برای گرفتن تسهیلات بنیاد مسکن کافی است، نباید قانون را برای مردم پیچیده کنیم. بانکهایی را که همکاری نکنند معرفی میکنیم و در برابر این موضوع کوتاه نمیآییم. اگر بانکی سندی بیشتر از سفته زنجیرهای از مردم برای پرداخت تسهیلات خواست حتما موضوع را پیگیری خواهیم کرد و طبق قانون با بانک برخورد میشود.
او گفت: از سال ۷۴ که حدود ۷ درصد از روستاها در کشور مقاوم سازی شده بودند، تا همین سالها کار مقاوم سازی ادامه دارد. با همین سفتههای زنجیرهای این مقاوم سازیها انجام شده است. اکنون هم با همین سفتههای زنجیرهای در طرح جهش مسکن پرداخت تسهیلات انجام خواهد شد.
نیک زاد با بیان اینکه طرح جهش مسکن قانونی است که دولت را موظف به احداث یک میلیون واحد مسکونی در سال میکند ادامه داد: جهش مسکن طرحی است که همه دستگاهها را موظف به ارائه بانک اطلاعات زمین میکند و برای بانکها تکالیف اختصاص تسهیلات به سازندگان در نظر گرفته است.
او در این نشست به موضوع مسکن مهر هم اشاره کرد و با بیان اینکه مسکن مهر نقاط ضعف و قوت دارد باید نقاط ضعف آن را برطرف کنیم و بر نقاط قوت بیفزاییم، افزود: بنا بر این نباید همه چیز مسکن مهر را فقط در نقاط ضعف و نقاط قوت ببینیم، بنیاد مسکن در این طرح هم مشارکت کرد و طرحهایی به اجرا درآورد.
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور ادامه داد: در بسیاری از طرحهای مسکن مهر شهرداریها مسوولیت دارند و بعد از اسکان مردم شهرداریها باید موضوع جمع آوری زباله را انجام دهند، ساماندهی فاضلاب در این شهرک ها مسوول دارد و شرکتهای آبفا باید آن را انجام دهند، نباید بپنداریم که چون بنیاد مسکن مجری این طرحها بوده است بنابر این همه فعالیتهای جانبی در شهرکهای مسکن مهر هم باید به عهده بنیاد مسکن باشد.
او بیان کرد: برخی از شرکتهای وابسته به بنیاد مسکن در تهران و شهرهای دیگر فعالیت های عمرانی در حال اجرا دارند. در طرحهای احداث راه آهن، مترو، زیر گذر و رو گذر این شرکتها فعال هستند. بنا بر این دایره فعالیتهای بنیاد در همه جای کشور و در طرحهای مختلف گسترده است.
این مقام مسئول ادامه داد : بنیاد مسکن یک نهاد انقلابی است که یک ریال بار مالی برای دولت ندارد ، مشکلاتی که ایجاد میشود و اعتبارات هم محدود است بنیاد وارد میشود و خدمت میکند. در بسیاری از جاها کلیددار شهر شهردار است و شهرداری باید در طرحهای توسعه شهری مشارکت کند. طرحهای آب و برق ، فاضلاب در این بسیاری از شهرکها که بنیاد مسکن طرحی را اجرا کرده است را هم پیگیری میکنیم و به وزرای مسوول هم انتقال میدهیم.
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور در ادامه گفت: برای بازنگری طرحهای هادی حتما اولویت داریم ، باید بسیاری از طرحهای هادی بازنگری شوند تا زمینه ماندگاری مردم در روستاها فراهم شود ، تولید در روستا باید احیا شود./ایرنا
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید