ﺳﻪشنبه, 18 اردیبهشت 1403 2024,May

بند مربوط به افزایش عوارض ساختمانی حذف شد

24 خرداد 1401
بند مربوط به افزایش عوارض ساختمانی حذف شد

به گزارش بانک اول ، در جلسه علنی نوبت صبح امروز(شنبه) بعد از اتمام بررسی بندهای تبصره ۶، بندهایی که مغایر با قوانین کشور بود برای کسب دو سوم رای نمایندگان به رای مجلس گذاشته شد.

بند «ق» نتوانست رای دو سوم نمایندگان را کسب کند و برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق ارجاع شد؛ در این بند آمده است: «۱- معافیت مالیاتی فعالیت های مربوط به انتشارات کمک درسی، حذف می شود.

۲ - به منظور حمایت از تولید و صاحبان کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا، براساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا، واحدهای صنفی با درآمد مشمول مالیات کمتراز یک میلیارد ریال درسال۱۴۰۰ علاوه بر معافیت های قانونی و بخشودگی و مشوق های مالیاتی، برای مالیات بر عملکرد سال ۱۴۰۰ از پنج واحد درصد بخشودگی از نرخ مالیاتی برخوردار می شوند.

۳ - واردات خودروی آمبولانس توسط سازمان اورژانس کشور از پرداخت حقوق ورودی و عوارض گمرکی معاف است.

۴- معافیت های مالیاتی مؤسسات کنکور دانشگاه ها اعم از کنکور سراسری و کنکورهای تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشدو دکتری)، حذف می شود.»

سپس بند الحاقی ۴ نیز به دلیل مغایرت های قانونی به رای مجلس گذاشته شد که نتوانست دو سوم آرای نمایندگان را کسب کند و اصل این بند نیز رای نیاورد و مجلس به حذفش رای داد و بدین ترتیب بند الحاقی (4) حذف شد.

در بند الحاقی ۴ تبصره ۶ آمده بود که «شهرداری‌های شهرهای بالای پانصد هزار نفر جمعیت موظفند بابت صدور هرفقره پروانه ساختمانی اعم از مسکونی، صنعتی و تجاری، دو درصد(۲%) مازاد بر عوارض شهرداری مربوطه از متقاضیان پروانه وصول و به حساب درآمد عمومی نزد خزانه داری کل واریز نماید.»/ایسنا

اخبار مرتبط
رییس سازمان امور مالیاتی با انتشار اصلاحیه ماده (۲) آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۹۵ قانون مالیات های مستقیم، از افزایش دو برابری نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل خبر داد.
بر اساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید، تبدیل به مجوزالکترونیکی (شناسه‌ یکتا) شوند و کسب وکارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می شوند.
درک این عادت‌ها اهمیت سواد مالی را روشن می‌کند و بینش‌های ارزشمندی را به هر کسی که به دنبال بهبود رفاه اقتصادی خود است ارائه می‌دهد.
كشورهای جديدی مانند كانادا، نيوزيلند، استراليا كه ۱۵۰ سال پيش وضعيت قابل توجهی نداشتند، اكنون كشورهایی توسعه‌يافته و ثروتمند هستند. تفاوت در رفتارهایی است كه در طول سال‌ها فرهنگ و دانش نام گرفته است. وقتی كه رفتارهای مردم كشورهای پيشرفته و ثروتمند را تحليل می‌كنيم، متوجه می‌شويم كه اكثريت غالب آنها از اصول زير در زندگی خود پيروی می‌كنند:

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها