24 خرداد 1401
به گزارش بانک اول-سرهنگ محسن محمودی بیان کرد: فضای مجازی همانند چاقوی دو لبه ای میمانند که هم فرصت هست هم تهدید و اگر ما اصول اولیه سواد سایبری را رعایت نکنیم یک سری تهدیدات برای فرد هست و تهدیدات بخاطر استفاده افراد بیشمار از این فضا، تاثیرگذاری و انتشار سریع بعضی مطالب در جامعه برای فرد مشکلاتی را به وجود خواهد آورد.
این مقام انتظامی افزود: سادهترین راه کلاهبرداری از کارتهای بانکی، دسترسی به اطلاعات حساب بانکی شهروندان است، پس به هیچ عنوان اطلاعات حساب خود اعم از شماره حساب و رمزهای اول و دوم کارت را در اختیار دیگران قرار ندهیم و از نگهداری رمز عبور به همراه کارت عابر بانک خودداری کنیم تا در صورت مفقودی یا ربوده شدن کارت با حساب خالی خود مواجه نشویم.
وی در ادامه تصریح کرد: رمز اول و دوم کارت عابر بانک جزء اطلاعات محرمانه است و در نگهداری آن باید کوشا بود زیرا بعضی از همشهریان اعلام میکنند که از بانک تماس گرفته اند و اطلاعات بانکی از جمله رمز اول و دوم و شماره کارت را اخذ و عنوان نموده اند که میخواهیم صحت آن را چک کنیم که در این صورت با دادن اطلاعات، بعداً با سوء استفاده، برداشت غیر مجاز و به سرقت رفتن و خالی شدن حساب خود مواجه خواهند شد در حالی که بانک به هیچ عنوان به این اطلاعات نیاز ندارد.
رئیس پلیس فتا آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: یکی از توصیههای مهم به شهروندان این است که هیچ یک از برنامههای رادیویی و تلویزیونی جهت تحویل جایزه فرد برنده را به کنار خود پرداز نمیکشاند و این یکی از شگردهای سارقان برای سو استفاده از حساب بانکی شما ارسال پیامکها یا تماسهایی هستند که به شما نوید برنده شدن در قرعهکشی را میدهند. چناچه کسانی با این عنوان از شما درخواست مراجعه به عابربانک یا ارسال اطلاعت کارتتان را کردند، هرگز به این افراد اعتماد نکنید چرا که هیچ ارگان و یا سازمانی برای پرداخت مالی ما را به کنار خودپرداز نمیکشد.
وی در پایان گفت: در صورت بروز مشکلات در فضای سایبری، به سایت www.cyberpolice.ir مراجعه و یا با حضور در پلیس فتا مشکل خود را با کارشناسان این پلیس در میان بگذارند و یا با شمارههای 2188603 و 2188756 ،110 و 197 موضوع را به پلیس گزارش دهند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید