به گزارش بانک اول به نقل از ایبنا محمد حسینی، با اشاره به اینکه ادغام سه موسسه مالی در شورای پول و اعتبار بلاتکلیف مانده است، اظهار داشت: در گذشته شاهد فعالیت موسسات مالی به شکل های مختلف بودیم اما امروز برای مدیریت حوزه اقتصادی کشور به دنبال آن هستیم تا این موسسات به بانک تبدیل شود.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تشکیل بانک نیاز به مولفه های مشخص دارد، گفت: برای اینکه بانکی تشکیل شود باید شاخص ها و سرمایه های قابل قبولی داشته باشد، میزان سرمایه و مجوز دریافتی از بانک مرکزی از مولفه های اصلی است.
نماینده مردم تفرش و آشتیان در مجلس دهم شورای اسلامی توضیح داد: تقاضای تبدیل موسسات مالی به بانک در بانک مرکزی بررسی می شود، بنابراین موسسه های مالی برای ادامه فعالیت باید سرمایه قابل قبول داشته باشند، اگر موفق به تامین سرمایه لازم نشوند بانک مرکزی مجوز ادامه فعالیت آنها را نمی دهد.
وی در ادامه گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت با اشاره به موسسه کاسپین عنوان کرد: درباره این موسسه مالی قرار بود چند تعاونی اعتباری با هم ادغام شود تا بانک مرکزی مجوز لازم با به افزایش فعالیت های مالی آن موسسه را صادر کند، اما چنین اتفاقی رخ نداد و موسسه کاسپین بدون مجوز بانک مرکزی به افرادی غیر از اعضا وام داد، این موسسه حتی اجازه گرفتن سپرده و عملیات بانکی را ندارد به همین جهت مشکلات اساسی برای سپرده گذراران پیش آمد.
ادغام موسسه های مالی پایان دادن به دغدغه های مردم است
این نماینده مجلس با بیان اینکه باید هر چه زودتر ادغام سه موسسه کوثر، ثامن و مهراقتصاد صورت گیرد، بیان داشت: با این کار بانک مهر اقتصاد که تابلوی آن را در سطح شهر مشاهده می کنیم به عنوان بانک شناسایی خواهد شد و می تواند به شبکه شتاب متصل شود و طبق دستورالعمل های بانک بر عملیات بانکی آن نظارت شود.
حسینی در ادامه، با بیان اینکه ادغام این سه موسسه باعث ایجاد امید در بین سپرده گذاران می شود، گفت: با بانک شدن این موسسات، دغدغه مردم نسبت به سپرده هایشان کمتر می شود؛ با وجوداینکه میزان سود سپرده کاهش پیدا می کند اما امنیت مالی افراد افزایش پیدا می کند.
علت تاخیر در ادغام سه موسسه مالی
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بیش از ۱۰۰ روز پرونده ادغام سه موسسه روی میز شورای پول و اعتبار است، اظهار داشت: تاخیر در تشکیل جلسات شورای پول به دلیل انتصاب های جدید است، با این حال باید کمیسیون های اقتصاد و برنامه و بودجه مجلس پیگیری تشکیل شورای پول و اعتبار باشند تا هر چه زودتر دغدغه مردم در خصوص موسسات مالی برطرف شود.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید
مهر اقتصاد لزومی نداره با ورشکسته ها ادغام بشه
يعني ما هيچ.خودتون خجالت نميكشين از اين مديريتتون!؟
اول بگیرین هزینه های بیهوده این موسسات رو کم کنید مثلا موسسه ثامن در داخل شعبه پول که نمیدهد کسی هم دیگر پول سپرده نمیگزارد چرا باید ابن همه کارمند الکی داشته باشه و این همه شعبه هر دو با سه شعبه رو یکی کنید هر شعبه ماهانه کلی اجاره مکان رو پرداخت مبکنه اگه در کل کشور این صرفه جویی رعایت بشه میشه ماهانه کلی از پولهای ملت رو پس داد وقتی کسی در ثامن سرمایه گزاری نمیکنه چه نیاز به این همه شعبه و کارمند و هر ماه کلی پول مردم بابت این هزینه ها از بین میره زودتر تعیبن تکلیف کنبد کل بازار کشور رو نابود کردید
خنده داره واقعا قبل از هر کاری خبرشو پخش میکنن بعد یادشون میفته بررسی کنن ببینن ادغام میشن نمیشن :))