پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

مراحل ثبت نام در سامانه مودیان/ چه کسانی باید در این سامانه نام کنند؟

12 بهمن 1402
مراحل ثبت نام در سامانه مودیان/ چه کسانی باید در این سامانه نام کنند؟

سامانه مودیان مالیاتی به‌عنوان یک ابزار مهم در جهت سهولت در امور مالی، پرداخت مالیات، ساماندهی مشکلات و رسیدگی‌های مالیاتی به وجود آمده است که اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول قانون مالیات می‌توانند با ورود به آن نسبت به ارسال صورتحساب الکترونیکی، اتصال پایانه‌های فروشگاهی و بررسی پرونده مالیاتی خود اقدام کنند.

به گزارش بانک اول ، سامانه مودیان مالیاتی در سال‌های اخیر کمک بسیاری به مشمولین قانون مالیات کرده و باعث کاهش اشکالات و ایرادات در فرآیند اظهارنامه و پرداخت مالیات شده است. صاحبان مشاغل از طریق این سامانه می‌توانند اطلاعات مالیاتی خود را به‌صورت آنلاین و امن آپلود کرده و اظهارنامه‌های مالیاتی خود را به سازمان امور مالیاتی ارسال کنند.

افزایش سرعت رسیدگی، کاهش خطا، دسترسی آسان، پاسخ‌دهی بهتر، امنیت اطلاعات و جلوگیری از فرار مالیاتی از جمله مزایای سامانه مودیان مالیاتی است.

چه کسانی باید در سامانه مودیان ثبت نام کنند؟

با صلاحدید مستقیم قانون گروهی از افراد حقیقی و افراد حقوقی ملزم به ثبت‌نام در سامانه مودیان شده‌اند. بر این اساس کلیه افراد حقیقی صاحبان مشاغل و واحدهای مختلف تولید و فروش و افراد حقیقی که واحدهای صنفی یا غیر صنفی را اداره می‌کنند ملزم به ثبت‌نام در سامانه مودیان هستند. همچنین تمامی افراد حقوقی شامل شرکت‌های تجاری و اشخاص حقوقی غیرتجاری نیز موظف به ثبت‌نام در سامانه مودیان مالیاتی هستند.

در کنار افرادی که موظف به ثبت‌نام در سامانه مودیان هستند، برخی افراد دیگر از انجام این کار معاف شده‌اند. افراد مشمول ماده ۸۱ قانون مالیات‌های مستقیم، افراد مشمول ماده ۱۴۲ و صاحبان مشاغل گروه سوم که کالاها و خدمات معاف از مالیات بر ارزش افزوده را ارائه می‌کنند، از جمله این افراد هستند.

مراحل ثبت نام در سامانه مودیان

۱- برای ثبت نام در سامانه مودیان ابتدا باید به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir مراجعه کنید و وارد پروفایل خود شوید. برای انجام این کار یک کد احراز هویت به شماره تلفن همراه شما ارسال می‌شود که باید آن را وارد کنید. کد احراز هویت برای اطمینان از تطابق کد ملی و شماره تلفن همراه ثبت شده در سایت ثبت نام مودیان مالیاتی است.

۲- بعد از ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک با صفحه داشبورد مالیاتی مواجه می‌شود که باید بر روی گزینه عضویت در سامانه مودیان و ایجاد کارپوشه که در سمت چپ صفحه قرار دارد کلیک کنید.

۳- بعد از انتخاب گزینه عضویت در سامانه مودیان و ایجاد کارپوشه با پیغام «آیا از عضویت در سامانه مودیان و ایجاد کارپوشه اطمینان دارید؟» مواجه می‌شوید که باید گزینه تایید را بزنید. 

۴- در صورت تایید با پیغام «کارپوشه شما در سامانه مودیان فعال شد و مشخصات کاربری به شماره همراه شما پیامک شد» مواجه خواهید شد. در این صورت پیامک نام کاربری و رمز عبور برای ورود به کارپوشه سامانه مودیان برای صاحب کسب و کار یا مدیر عامل ارسال می‌شود.

۵- پس از ارسال پیامک می‌توانید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور وارد کارپوشه سامانه مودیان شوید و نسبت به تکمیل عضویت خود در سامانه مودیان اقدام کرده و از بخش عضویت شناسه یکتای حافظه مالیاتی خود را دریافت کنید. شناسه یکتای حافظه مالیاتی دریافت شده به عنوان بخشی از شماره منحصربه‌فرد مالیاتی صورتحساب، در کلیه صورتحساب‌های فروش صادره درج خواهد گردید.

۶- آخرین مرحله ثبت‌نام، تکمیل عضویت است. بخش عضویت در سامانه مودیان، یک بخش در داخل خود کارپوشه سامانه مودیان است که نیاز به تکمیل داردو از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است. بخش عضویت به جز دریافت شناسه یکتا حافظه مالیاتی دارای قابلیت‌های دیگر مانند مدیریت ابزارهای پرداخت و اتصال آن به شناسه یکتا حافظه است.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها