یکشنبه, 4 آذر 1403 2024,November

مقصر اصلی بحران موسسات مالی؟

24 خرداد 1401
مقصر اصلی بحران موسسات مالی؟

 به گزارش بانک اول علی مطهری با اشاره به اظهارات اخیر معاون رئیس قوه‌قضائیه که گفته بود نباید سپرده‌گذاران موسسات غیرمجاز را مظلوم جلوه داد، به ایسنااظهار داشت: ما نباید به نیت افراد کار داشته باشیم. افراد با هر نیتی در موسسات اعتباری سپرده‌گذاری کرده باشند وظیفه بانک مرکزی بوده که به موقع اطلاع رسانی کند.

وی افزود: اگر موسسه‌ای در حال ورشکستگی است بانک مرکزی باید به مردم اعلام کند که در آنجا سپرده نگذارند یا اگر موسسه‌ای سود غیرمتعارف اعلام می کند به مردم هشدار بدهد که این فریب و نیرنگ  است و انضباط مالی کشور را به هم می‌ریزد.

نماینده مردم تهران در مجلس یادآور شد: بانک مرکزی از سال ۸۶ که اجازه این نظارت‌ها بر موسسات اعتباری را داشته به این وظایف خود عمل نکرده و فقط تماشاچی بوده است تا این بحران به وجود آید لذا مقصر اصلی در بحران کنونی این موسسات بانک مرکزی  است نه مردم که به نظام مالی کشور اعتماد کرده‌اند.

اخبار مرتبط
در شرایطی که کارمندان بانک انتظار داشتند همانند سایر ادارات شامل 2 روز تعطیلی در آخر هفته باشند٬ قرار گرفتند نام بانک ها در کنار ارگان های نظامی و انتظامی و بیمارستانها و ... که شامل لایحه فوق نمی شوند موجی از نامیدی را در میان این قشر که از پر کارترین کارمندان کشور هستند ایجاد کرد و باعث تعجب بسیاری از کارشناسان شد . چرا که ارگانهایی مثل بیمارستان ها ٬ مراکز نظامی ٬ انتظامی و ... شیفت کار هستند و به صورت 24 ساعته در تمام ایام و تعطیلات رسمی هم فعالیت دارند ٬ در صورتی که این موضوع در مورد بانک
بانک اول - بانک دی شرایطی را فراهم کرده که متقاضیان واجد شرایط بتوانند وام 200 میلیون تومانی طرح «فرزانه ارزش آفرین» را دریافت کنند. متقاضیان برای دریافت این وام باید در یکی از شعب بانک دی سپرده قرض الحسنه داشته باشند.
بانک اول - سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اعلام‌ کرد: پنجمین مزایده سراسری املاک و مستغلات این سازمان در سال جاری از طریق سامانه مزایده الکترونیک دولت (ستاد)، از امروز برگزار می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
محمد رضا
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

خداوند پدرت را بیامرزد با این نظرت جناب آقای مطهری شمــــا را بـــه خـــــدا پیگیــــــــــــــــر باشیــــــــــــــــــــــد در سال 92 مبلغ 55میلیون تومان در موسسه فرشتگان با سود27درصد سپرده گذاری کرده ام(آن سال موسسات و بانکها نیز با همین سودها سپرده گذاری می نمودند) دو روز بعد با توجه به موجودی ام مبلغ 42میلیون تومان وام با سود 33 درصد و چهار ساله از فرشتگان دریافت نمودم و در مدت چهار سال بابت مبلغ 42میلیون بایستی 77 میلیون تومان به موسسه فرشتگان پس بدهم (ماهیانه 1586000تومان که از این مبلغ تقریباً ماهی 1237000تومان سود سپرده توسط موسسه برای قسط برداشته می شد و الباقی را هم ماهیانه تقریباً350000میشد را همه ماهه به حساب قسط واریز می کردم ) حال سئولاتی پیش می آید که کسی جوابگو نیست: 1- اگر از شهریور 94 به سپرده ها سود تعلق نمی گیرد پس از ما هم که به ازای سپرده ماه وام دریافت کرده ایم سود33% از همان تاریخ دریافت نکنند. 2- در خصوص تعیین تکلیف سپرده هایمان با توجه به موسسه سهم خودش از سود سپرده ها را به حساب اقساط ما واریز نکرده است و اینکه برگه سهامی نداریم کاری نمی کنند. 3- با توجه باینکه موسسه باتبع صاحبانی دارد که در سود و زیان آن دخیل بوده اند همانند شرکت های تضامنی از آنان خسارات وارده را دولت و قوه قضائیه پیگیر باشد چو ن حد اقل سالها است که از افتتاح این موسسه می گذرد و چندی پیش در سایت بانک مرکزی هم خبر از مجوز دار بودن موسسه فرشتگان بود. 4- اگر نمی توانند سهامدارن بدهی خود را بدهند چگونه در این سالها از سود آن بهترین لذتها را برده اند و درآمد کلان و سرشاری داشته اند 5- تمامی سهامدئاران اصلی موسسه را اعدام کنند تا دیگر کسی بدون مجوز نسبت به کلاهبردای و اقدام به تشکیل این چنین موسساتی اقدام نکند. 6-و اگر یک مغازه سوپر مارکت کوچک بخواهیم افتتاح کنیم در روز دهها نفر به این که مجوز نداریم گیر می دهند و لی بازی با زندگی و آینده میلیونها نفر واقعاً حکمی ندارد که این چنین مردم را درگیر کرده اند . امید وارم پیگیر باشید مدارک و مستندات موجود است به خاطر عدالت پیگیر باشیـــد

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات