به گزارش بانک اول به نقل از راشاتودی، کردیت بانک سوئیس، در تازه ترین گزارش خود در مورد میزان توزیع ثروت در جهان اعلام کرد، مجموع دارایی بیش از نیمی از افراد جهان کمتر از یک درصد دارایی ثروتمندترین افراد جهان است و فاصله میزان دارایی میان افراد بسیار ثروتمند جهان و فقیر از سال ۲۰۰۸ میلادی به بعد یعنی همزمان با شروع وقوع بحران مالی جهان بطرز معناداری افزایش پیدا کرده است.
در همین حال یک درصد از دارایی متمکن ترین افراد جهان در سال ۲۰۰۸ میلادی معادل ۴۲.۵ درصد از ثروت جهانی گزارش شده است.
همچنین از سال ۲۰۰۸ میلادی میزان دارایی متمکن ترین افراد جهان روند صعودی به خود گرفته؛ در حالیکه دارایی افراد فقیر در جهان روز به روز سیر نزولی به داشته است.
بر اساس تازه ترین برآورد انجام گرفته از سوی این بانک سوئیسی، درحال دارایی یک درصد از افراد بسیار ثروتمند جهان در مجموع معادل دارایی ۵۰.۱ درصد از ثروت کل خانوارهای جهان را در اختیار دارند.
کردیت بانک سوئیس اعلام کرد از بعداز دوره بحران مالی جهان، نابرابری در توزیع ثروت در سطح جهان به طرز فاحشی افزایش پیدا کرده است. در این گزارش آمده، ۱۰ درصد از دارایی ثروتمندترین افراد جهان معادل ۸۸ درصد از دارایی جهانی است.
در سال گذشته میلادی ۲.۳ میلیون نفر به جمع میلیونرهای جهان اضافه شدند و در حال حاضر جمعیت میلیونرهای جهان (بر پایه دلار) به ۳۶ میلیون نفر رسیده است؛ این در حالی است که جمعیت میلیونرهای جهان در سال ۲۰۰۸ میلادی با کاهش روبرو ؛ اما بعداز آن از رشد قابل توجهی برخوردار شد.
۳.۵ میلیارد نفر در جهان بعنوان فقیرترین افراد دنیا شناخته می شوند و ۷۰ درصد از جمعیت سن کار را به خود اختصاص داده اند که هر کدام از آنها کمتر از ۱۰ هزار دلار در سال درآمد دارند و مجموع دارایی آنها معادل ۲.۷ درصد از ثروت جهانی است.
بر پایه این گزارش، مجموع ثروت جهانی در حال حاضر ۲۸۰ تریلیون دلار است و انتظار می رود این رقم طی ۵ سال آینده به بیش از ۳۴۰ تریلیون دلار افزایش پیدا کند و می توان گفت که بطور متوسط هر شخص بزرگسال، دارایی به اندازه ۵۶ هزار و ۵۴۰ دلار دارد و اگر فردی دارایی به اندازه ۷۶ هزار و ۷۵۴ دلار داشته باشد، جزیی از آن ۱۰ درصدی است که دارای بیشترین ثروت جهان هستند و با داشتن ۷۷۰ هزار و ۳۶۸ دلار در زمره آن یک درصد از متمکن ترین افراد جهان قرار می گیرد.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید