پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

۱۳ اپلیکیشن مخرب در گوگل پلی شناسایی شد

09 تیر 1403
۱۳ اپلیکیشن مخرب در گوگل پلی شناسایی شد

به‌تازگی ۱۳ اپلیکیشن مخرب جدید در گوگل پلی استور شناسایی شده‌اند که خطرهایی جدی‌ برای حریم خصوصی و امنیت کاربران به‌وجود می‌آورند.

به گزارش بانک اول، کارشناسان امنیت سایبری شرکت مک‌آفی (McAfee) اخیراً ۱۳ اپلیکیشن بسیار خطرناک در گوگل پلی استور کشف کرده‌اند. این بدافزارهای اندرویدی که خود را به‌عنوان ابزارها و سرویس‌های کاربردی جا می‌زنند، مجوزهای دسترسی به امکانات گوشی را کسب می‌کنند تا بدون اطلاع کاربر با سرورهای مخرب ارتباط برقرار کنند. این نفوذ می‌تواند به دسترسی غیرمجاز به اطلاعات حساس و انجام اقدامات خراب‌کارانه روی دستگاه شما منجر شود.

فهرست کامل اپلیکیشن‌های مخرب کشف‌شده عبارت‌اند از:

Essential Horoscope for Android: این برنامه با فریب کاربر درزمینه‌ی ارائه‌ی فال و طالع‌بینی، به اطلاعات حساس او بدون اجازه دسترسی پیدا می‌کند.

۳D Skin Editor for PE Minecraft: این اپلیکیشن که گیمرها را هدف قرار می‌دهد، حاوی کدهای مخربی است که اطلاعات کاربر را به‌خطر می‌اندازد.

Logo Maker Pro: این برنامه با وعده‌ی ساخت لوگو حرفه‌ای، داده‌های کاربر را به سرورهای مخرب ارسال می‌کند.

Auto Click Repeater: این برنامه که برای خودکارسازی کارهای تکراری طراحی شده است، داده‌ها را به‌طور غیرمجاز انتقال می‌دهد.

Count Easy Calorie Calculator: این برنامه به‌ظاهر بی‌خطر که شمارنده‌ی کالری است، به‌طور مخفیانه اطلاعات کاربر را جمع‌آوری می‌کند.

Sound Volume Extender: این برنامه ادعا می‌کند که صدای دستگاه را تقویت می‌کند؛ درحالی‌که امنیت دستگاه را به‌خطر می‌اندازد.

LetterLink: این برنامه که خود را به‌عنوان ابزار افزایش بهره‌وری جا می‌زند، در پس‌زمینه فعالیت‌های مخربی انجام می‌دهد.

NUMEROLOGY: PERSONAL HOROSCOPE & NUMBER PREDICTIONS: این اپلیکیشن فال و طالع‌بینی دیگری است که اطلاعات حساس کاربر را به‌سرقت می‌برد.

Step Keeper; Easy Pedometer: این برنامه که به‌عنوان ردیاب تناسب‌اندام منتشر شده است، تهدید امنیتی مهمی به‌شمار می‌آید.

Track Your Sleep: این برنامه به‌جای ردیابی الگوهای خواب، در حال ردیابی اطلاعات کاربر و ارسال آن به سرورهای غیرمجاز است.

Sound Volume Booster: مشابه Sound Volume Extender، این برنامه نیز با ادعای افزایش صدا امنیت دستگاه را به‌خطر می‌اندازد.

Astrological Navigator; Daily Horoscope & Tarot: این اپلیکیشن فال و طالع‌بینی نیز جزو اپلیکیشن‌های مخرب تازه‌کشف‌شده است.

Universal Calculator: این برنامه به‌عنوان ابزار کاربردی معرفی شده است؛ اما جزئی از فعالیت‌های مخرب محسوب می‌شود.

این اپلیکیشن‌های مخرب اندرویدی درحال‌حاضر از گوگل پلی‌ استور حذف شده‌اند؛ اما اگر هرکدام از آن‌ها را روی گوشی خود نصب کرده‌اید، باید به‌سرعت آن‌ها را حذف کنید.

اولین خطر مرتبط با این برنامه‌ها، دسترسی غیرمجاز به اطلاعات شخصی‌تان است که می‌تواند به سرقت هویت و خسارات مالی و دیگر مشکلات جدی مربوط به حریم خصوصی منجر شود. برای محافظت از خود دربرابر بدافزارهای گفته‌شده، اقدامات زیر را انجام دهید:

حذف فوری برنامه‌ها: به تنظیمات گوشی خود بروید و بخش برنامه‌های نصب‌شده را پیدا و این برنامه‌ها را حذف کنید.

بررسی فعالیت‌های غیرمعمول: عملکرد دستگاه خود را برای هرگونه رفتار یا مشکل غیرعادی که ممکن است نشان‌دهنده‌ی فعالیت مخرب باشد، بررسی کنید.

نصب برنامه‌ امنیتی معتبر (اختیاری): از آنتی‌ویروس یا برنامه‌های امنیتی معتبر برای اسکن‌کردن دستگاه خود و اطمینان از عاری‌بودن آن از بدافزار استفاده کنید.

با انجام این اقدامات، می‌توانید از اطلاعات شخصی خود محافظت و امنیت دستگاهتان را حفظ کنید.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها