ﺳﻪشنبه, 13 آذر 1403 2024,December

حقه‌های درآمدزایی از خودپردازها!

15 مهر 1403
حقه‌های درآمدزایی از خودپردازها!

حتما این روزها وجود دستگاه‌های بزرگ ATM یا همان عابربانک‌ها در شکل و شمایل مختلف در گوشه و کنار شهر توجه شما را هم جلب کرده است. شاید تا به حال به این مسئله فکر نکرده باشید که خیلی از این عابربانک‌ها مالکان خصوصی دارند و بانک‌ها نقشی در استقرار آنها در خیابانی مشخص یا حتی لابی ساختمان‌های مسکونی و اداری و همسایگی فروشگاه‌ها و مغازه‌های بزرگ و کوچک ندارند.

بله، درست است؛ خرید و فروش این دستگاه‌ها این روزها، هم محل درآمدی برای فروشنده‌ها و بازاریابان آنها شده و هم امیدی برای کسب سود و درآمد توسط خریدارانشان؛ به‌خاطر همین بازار خرید و فروش‌شان در فضای مجازی به‌خصوص سایت‌های تبلیغاتی حسابی داغ است.

حقه های درآمدزایی

به گزارش بانک اول ، از آنجا که درآمدزایی دارندگان این دستگاه‌های خودپرداز از محل تراکنش‌هایی است که انجام می‌شود، ممکن است بعضی از آنها برای کسب سود و درآمد بیشتر دست به کارهای عجیب و غریبی بزنند.

مثلا با افتتاح چند حساب و گرفتن کارت‌های بانکی مختلف و حتی استخدام افرادی در طول روز نسبت به انجام تراکنش‌های مختلف با خودپردازهای خود اقدام می‌کنند.

تعداد اندکی هم که حاضر نیستند از این خرج‌ها کنند و به قولی آدم استخدام کنند برای افزایش تعداد تراکنش‌ها به تخریب دستگاه‌های خودپردازی که در همسایگی‌شان فعالیت دارند، می‌پردازند و از این طریق تلاش می‌کنند بر تعداد مشتریانشان بیفزایند.

خلاصه اینکه قصه این خودپردازها با مالک خصوصی و درآمدزایی از آنها حسابی سر دراز دارد.

نخستین عابربانک در ایران

اولین عابربانکی که در ایران راه‌اندازی شد درواقع نخستین عابربانکی بود که کلا در خاورمیانه راه‌اندازی می‌شد؛ آن هم در سال ۵۱.

این عابربانک را که به باجه اتوماتیک معروف بود، بانک بیمه بازرگانان در خیابان جمهوری راه‌اندازی کرده بود تا در آن زمان ایران به گروه کشورهای پیشرفته جهان که از سیستم اتوماتیک کامپیوتری در امر بانکداری استفاده می‌کردند، اضافه شود.

در ۱۶بهمن که این دستگاه راه‌اندازی شد، راد لون، مسئول آموزش مؤسسه باروس کارت اعتباری خود را در محل مخصوص باجه اتوماتیک کامپیوتری قرار داد و ۱۰ثانیه بعد پول نقد موردنیازش به‌طور اتوماتیک در اختیارش قرار گرفت که این کلی باعث خوشحالی مردم شد.

اخبار مرتبط
طبق این مصوبه، در سال ۱۴۰۴ نرخ مالیات بر ارزش‌افزوده موضوع ماده (۷) و نرخ مالیات بر ارزش افزوده و جریمه موضوع بند ‌‌(ب) ماده (۲۶) قانون مالیات بر ارزش افزوده به میزان ‌یک ‌واحد درصد به‌عنوان سهم دولت افزایش می‌یابد تا کل نرخ مالیات بر ارزش افزوده برابر (۱۰) واحد درصد گردد.
قانونگذار برای کسانی که در مشاغل سخت و زیان آور مشغول کارند، مزایایی درنظر گرفته است به نحوی که می توانند بدون شرط سنی و با داشتن ۲۰ سال سابقه مستمر بازنشسته شوند.همچنین باید روزی ۶ ساعت و هفته ای ۳۶ ساعت کار کنند و اضافه کاری درباره مشاغل سخت و زیان آور ممنوع است.
هم‌اکنون افتتاح حساب برای افراد زیر 18 سال به این شکل است که فرد شخصاً یا از طریق ولی، قیم یا وصی خود می‌توانند نسبت به افتتاح حساب بانکی اقدام کنند. در انواع حساب‌های افتتاح‌شده و بعد از رسیدن به 18 سال تمام، امکان برداشت فقط توسط خود فرد امکان‌پذیر است.
نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای ضمن کاهش مالیات واحدهای تولیدی، تخفیف مالیاتی برای خانوارهای دارای سه فرزند و بیشتر را تصویب کردند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها