به گزارش بانک اول به نقل از خبرگزاری فارس از بجنورد شب گذشته هادی قوامی با اشاره به تصویب اصلاحیههایی برای بودجه سال 96 گفت: این مصوبه برای حوادث غیرمترقبهای بوده که درعرصههای مختلف اعم از کشاورزی و یا بخشهای مختلف صنعتی صاحبان صنایع را دچار ضرر و زیان و از کار افتادگی ایجاد کرده است.
نائب رئیس دوم کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در تشریح این اصلاحیه اظهار کرد: صاحبان صنایعی که وامهای کمتر از 100 میلیون تومان دارند و دچار این حوادث شده باشند میتوانند تنها اصل وام را پرداخت کنند و جرائم و دیرکردها از طریق اعتبارات تامین شده دولتی نسبت به بانکها وصل میشود.
وی بسته شدن 560 هزار پرونده در نظام بانکی را نتیجه این مصوبه دانست و افزود: 3 هزار و 470 میلیارد تومان از اصل پول بانکها به کمک این مصوبه به خزانه برگشت و درآینده نیز پیشبینی میشود تا 700 هزار پرونده دیگر با همین روند تسویه حساب شود.
عضو کمیسیون تلفیق مجلس همچنین از رد تمدید بدون اصلاحات در قانون مالیات بر ارزش افزوده سال97 توسط مجلس خبر داد و گفت: این قانون برای سال آینده نیاز به اصلاحیه دارد که بایستی دولت این موضوع را هر چه سریعتر انجام دهد.
قوامی با اشاره به وجود بیش از 3 میلیون بیکار به صورت رسمی در کشور عنوان کرد: 4 میلیون نفر نیز در دانشگاهها مشغول به تحصیل هستند که با گذشت هر ترم تحصیلی این افراد وارد بازار کار میشوند و بر جمعیت بیکاران افزوده میشود.
وی همچنین به برخی جزئیات در بودجه 97 اشاره کرد و گفت: ظرفیتهایی از جمله اسناد خزانه در قانون بودجه وجود دارد که با وجود منفی شدن اعتبارات تملک دارایی میتوان از این ظرفیت استفاده کرد و بایستی پیمانکاران کشور بتوانند خود را با این شرایط تطبیق دهند.
نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی همچنین از سهم 66 درصدی شرکتهای دولتی در بودجه خبر داد و اظهار کرد: در برخی از استانهای کشور سرانه بودجه به ظاهر کمتر از سایر نقاط است اما به دلیل وجود شرکتهای دولتی و حتی خصولتی، در مجموع سهم بیشتری را از بودجه میبرند که خراسان شمالی در این بخش مظلوم واقع شده است.
وی همچین اظهار کرد: وزیر کار به عنوان نماینده معین دولت در ستاد اقتصاد مقاومتی بایستی برای حل مشکلات خراسان شمالی هر روز وقت کافی را اختصاص دهد تا بتوان شرایط مناسبی را در این استان ایجاد کرد.
قوامی در پایان با اشاره به تخصیص سالانه 500 میلیارد تومان به تاسیس راه آهن جوین، اسفراین، بجنورد، شیروان گفت: متاسفانه شهرداریهای خراسان شمالی فاقد پروژه ملی هستند در حالیکه تمام شهرداری های مراکز استانها با تعریف پروژههای ملی توانستهاند اعتباراتی را از بودجه سالانه کشور دریافت کنند.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید