شنبه, 12 آبان 1403 2024,November

اتصال کارت‌های بانکی به کشور‌های دیگر

24 خرداد 1401
اتصال کارت‌های بانکی به کشور‌های دیگر

این کارت‌ها روابط تجاری را برای کسانی که با روسیه چه در جهت صادرات از ایران به روسیه و چه در جهت واردات از روسیه فعالیت می‌کنند، تسهیل می‌کند. در صورتی که این کارت‌ها اتصال پیدا کنند مانند شبکه شتاب ما به لحاظ نقل و انتقال پول و مسائل حمل از بعد اقتصادی بسیار کمک‌کننده خواهند بود و باعث می‌شوند افراد مخاطرات حمل پول نقد و اسکناس را نداشته باشند. همچنین به لحاظ مسائل امنیتی در حال حاضر در همه کشورهای دنیا کریدیت‌کارت یا کارت‌ها اعتباری گسترش یافته‌اند. اگر با توافقات و مذاکراتی که انجام شده کریدیت کارت یا به نوعی دبیت‌کارت در هر دو کشور ایران و روسیه فعال شود، کمک شایانی به تسهیل روابط و توسعه روابط دو کشور می‌شود.

خارج از بحث تحریم در مقاطعی که ما با برخی از کشورهای اطراف خود مبادلاتی داشتیم، حداقل دستگاه‌های برخی بانک‌ها یا شعب خاص کارت‌های ما را قبول می‌کردند. اکنون هم انتظار ما کریدیت کارت است به‌ویژه اینکه قرار است روبل و ریال بین دو کشور مورد مبادله قرار گیرد و مبادلاتی با دلار، یورو و حتی تحریم‌هایی که ممکن است بانک‌های دیگر داشته باشند، وجود ندارد. یعنی بانک‌های مرکزی دو کشور توافق خود را بر این اساس قرار داده‌اند و حتی در مورد ال‌سی‌ها نیز همین‌طور خواهد بود. اگر غیر از این حالت باشد دوباره دچار محدودیت خواهیم شد. در واقع این کارت‌ها ریالی هستند و مشتری از همین کارت در خارج از کشور استفاده می‌کند.

همچنین یکی از مباحث اصلی کشور در بحث ارتباطات بین‌المللی، بحث استانداردهای امنیتی و کسب و کاری است که متاسفانه در کشور به‌رغم تمام توسعه‌هایی که در حوزه بانکداری الکترونیک داشتیم، بسیاری از بانک‌های ما آماده این حوزه نیستند. سیستم بانکی و بانکداری ما تابع استانداردهای بانکداری جهانی است، ولی به دلیل چند سال تحریمی که با آن مواجه بودیم، مقداری از استانداردهای روز بانکی عقب افتادیم. اکنون کمیته بال سه در کشورهای پیشرفته در حال اجراست و ما در حال اجرای کمیته بال یک هستیم و به‌تازگی قصد داریم بال دو و سه را به اجرا درآوریم که در این صورت استانداردها برای محدودیت‌هایی که برای بانک‌ها در نظر گرفته می‌شود، سخت گیرانه‌تر می‌شود، ولی با این وجود در حال انجام است.

یعنی بعد از برجام بلافاصله اقداماتی توسط بانک مرکزی هم برای آموزش‌هایی که لازم بود و هم پیاده‌سازی این استانداردها صورت گرفت و هنوز ادامه پیدا دارد. از جمله آنها بحث اف‌ای‌تی‌اف یا پولشویی است که اکنون در دنیا به‌شدت روی آن سختگیری می‌شود. در کشور ما نیز هم قانون و هم آیین‌نامه آن تصویب شده و در حال اجراشدن است و روزبه‌روز هم اجرای آن در مقایسه با گذشته جدی‌تر می‌شود. بنابراین ما باید آموزش‌های روز بانکداری دنیا را داشته باشیم و به سمت پیاده‌کردن استانداردهای روز دنیا حرکت کنیم.

اخبار مرتبط
در شرایطی که کارمندان بانک انتظار داشتند همانند سایر ادارات شامل 2 روز تعطیلی در آخر هفته باشند٬ قرار گرفتند نام بانک ها در کنار ارگان های نظامی و انتظامی و بیمارستانها و ... که شامل لایحه فوق نمی شوند موجی از نامیدی را در میان این قشر که از پر کارترین کارمندان کشور هستند ایجاد کرد و باعث تعجب بسیاری از کارشناسان شد . چرا که ارگانهایی مثل بیمارستان ها ٬ مراکز نظامی ٬ انتظامی و ... شیفت کار هستند و به صورت 24 ساعته در تمام ایام و تعطیلات رسمی هم فعالیت دارند ٬ در صورتی که این موضوع در مورد بانک
بانک اول - بانک دی شرایطی را فراهم کرده که متقاضیان واجد شرایط بتوانند وام 200 میلیون تومانی طرح «فرزانه ارزش آفرین» را دریافت کنند. متقاضیان برای دریافت این وام باید در یکی از شعب بانک دی سپرده قرض الحسنه داشته باشند.
بانک اول - سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اعلام‌ کرد: پنجمین مزایده سراسری املاک و مستغلات این سازمان در سال جاری از طریق سامانه مزایده الکترونیک دولت (ستاد)، از امروز برگزار می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات