به گزارش بانک اول به اعتقاد «جولین هاسپ» رییس و از موسسان شرکت «تن ایکس» که کار آن آسان تر کردن خرج پول های مجازی برای مردم است، هنوز دوره افزایش سریع ارزش بیت کوین به سر نیامده است.
وی گفت: من فکر می کنم سال آینده بیت کوین می تواند از مرز 60 هزار دلار بگذرد و تا پنج هزار دلار نیز سقوط کند، اما سوال این است که کدام اول اتفاق می افتد؟
بنا به اعلام سی ان بی سی، منتقدان و برخی دولت ها درباره خطر سرمایه گذاری روی پول های دیجیتال هشدار داده اند زیرا به اعتقاد آنها ارزش این پول ها سقوط می کنند چون چیزی وجود نداد که ارزش آنها را تقویت کند.
پیش بینی هاسپ نشان دهنده یک افزایش 45 هزار دلاری یا یک افت 10 هزار دلاری در قیمت فعلی بیت کوین است که نشان دهنده شدت نوسان نرخ این پول دیجیتال است.
ارزش بیت کوین در ساعت 11:26 روز سه شنبه به وقت گرینویچ معادل 14 هزار و 740 دلار بود که نسبت به روز پیش از آن 8.33 درصد افزایش داشت.
پورتال مالی اف ایکس ایمپایر نیز پیش بینی کرد در سال 2018 معامله گران بیت کوین همچنان به گران تر شدن این پول دیجیتال خوشبین خواهند بود اما شدت این خوش بینی از سال 2017 کمتر است، به طوری که این سرمایه گذاران سبد دارایی متنوع تری را نگهداری خواهند کرد.
به اعتقاد تحلیلگران این پورتال مالی، دامنه قیمت بیت کوین در سال میلادی آینده بین 10 هزار تا 50 هزار دلار است.
بیت کوین نخستین ارز دیجیتال طراحی شده در جهان است؛ سال 2017 سالی بود که بیت کوین در آن به پدیده تبدیل شد، در بازارهای مالی سراسر جهان گسترش یافت و از انحصار رایانه بازها به در آمد.
سال 2017 سال افزایش شگفت آور سرمایه پیشگامان سرمایه گذاری در بازار بیت کوین بود؛ از ابتدای سال 2017 تاکنون، نرخ برابری بیت کوین در مقابل دلار آمریکا بیش از یک هزار و 900 درصد افزایش یافته است.
این افزایش باور نکردنی در کنار اینکه برخی تحلیلگران این پول دیجیتال را ابزار جدیدی می دانند که ممکن است اقتصاد جهان را به بحران دیگری بکشاند، موجب شده است که برچسب حبابی شدن به بازار بیت کوین چسبانده شود.
در حالی که ذهنیت حباب به بازار بیت کوین متصل است، اما این پول دیجیتال بعید است که خطری برای سیستم مالی جهان باشد زیرا بازار بیت کوین یک بازار کاملا مستقل است.
در دسامبر سال 2017 دو بازار آتی نخست بیت کوین در جهان راه اندازی شد.
از سوی دیگر، سال 2017 همچنین سالی بود که ژاپن، روسیه و نروژ بیت کوین را به عنوان ابزار پرداخت قانونی پذیرفتند.
اتحادیه اروپا نیز در حال بررسی این مساله است و این احتمال وجود دارد که در نشست آتی کشورهای گروه 20 با درخواست مقررات بیشتر در مورد این پول، در مورد پذیرش آن به عنوان یک وسیله پرداخت تصمیم گیری کند.
آلمان و فرانسه هر دو نگرانی خود را از نبود شفافیت در معاملات بیت کوین و توانایی بالقوه آن برای به هم زدن تعادل اقتصاد جهان بیان کرده اند.
البته بازار بیت کوین خالی از خطر نیست، در اوایل دسامبر 2017 چند هکر، چهار هزار و 700 بیت کوین از بازار «نایس هاش» اسلونی دزدیدند که ارزش آن حدود 80 میلیون دلار بود. این آخرین نمونه دزدی انجام شده به وسیله هکرها از طریق داشتن دسترسی به حساب های بیت کوین و ربودن مقادیر زیادی پول است.
بانک مرکزی ایران نیز اعلام کرده که بررسی استفاده یا ممنوعیت ارزهای دیجیتال را در دستور کار دارد و نتیجه آن را تا نیمه نخست سال آینده علنی می کند؛ این بانک در عین حال به دلیل نوسان بالا در معامله ارزهای دیجتال به مردم هشدار داده است که از سرمایه گذاری در آنها تا زمان مشخص شدن سیاست رسمی کشور بپرهیزند.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید