جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

۲۴ میلیارد فرانک درآمد بانک مرکزی سوییس در سال ۲۰۱۶

24 خرداد 1401
۲۴ میلیارد فرانک درآمد بانک مرکزی سوییس در سال ۲۰۱۶

 به گزارش بانک اول به نقل از رویترز، بانک مرکزی سوییس اعلام کرده است بیشتر این سود از محل ذخایر ارز خارجی و همچنین سیاست نرخ بهره منفی حاصل شده است. بنابر این گزارش، سود بانک ملی سوییس از محل سرمایه گذاری ارز خارجی ۱۹ میلیارد فرانک بوده است که این مبلغ در سال گذشته میلادی به ۶۴۵ میلیارد فرانک یعنی معادل کل اقتصاد سوییس افزایش یافته است. این بانک ۳,۹ میلیارد فرانک نیز از طریق ارزیابی ذخایر طلای خود درآمد داشته است.

البته درآمدهای بانک ملی سوییس شامل الزامات سیاست‌های پولی آن نمی‌شود. شاخص درآمد این بانک با شاخص ضرر آن در سال ۲۰۱۵ مقایسه شده است که به دلیل کاهش شدید ارزش سرمایه گذاری ارز خارجی ۲۳,۳ میلیارد فرانک اعلام شد. بانک ملی سوییس با فروش فرانک و خرید ارز خارجی با هدف تضعیف فرانک توانست ذخایر ارز خارجی خود را دوباره افزایش دهد. افزایش ارزش فرانک به دلیل افزایش قیمت محصولات صادراتی سوییس، به نفع صادرکنندگان این کشور نیست بانک ملی سوییس در جهت کاهش تقاضا برای سرمایه گذاری بر روی فرانک، علاوه بر این، اقدام به افزایش نرخ منفی بهره بر نقدینگی بانک های تجاری کرده است.

این بانک میزان درآمد خود از این طریق را اعلام نکرده است اما کارشناسان رقمی حدود ۱,۵ میلیارد فرانک را تخمین می زنند. بانک های سوییس نسبت به نرخ بهره منفی که موجب هزینه اضافی برای فعالیت های آنها شده است اعتراض کرده اند، در حالیکه صندوق های بازنشستگی نیز به همین دلیل در سرمایه گذاری های خود دچار مشکلاتی شده‌اند. از این رو فدراسیون واحدهای تجاری سوییس از بانک ملی این کشور درخواست کرده است پول جمع آوری شده از طریق نرخ منفی بهره را به صندوق‌های بازنشستگی بدهد.

دانیل لامپارت اقتصاددان ارشد این فدراسیون در این خصوص گفت: صندوق های بازنشستگی به هر فرانک نیاز دارند و از هرگونه حمایتی استقبال می کنند. اما بانک با اعلام غیر قانونی بودن این اقدام، با هرگونه پرداختی مخالفت کرده است. بانک ملی سوییس برای اطمینان از ثبات قیمت‌ها، نیازی به سوآوری ندارد اما بخشی از درآمد آن باید بین دولت و ۲۶ استان این کشور توزیع شود.

اخبار مرتبط
در شرایطی که کارمندان بانک انتظار داشتند همانند سایر ادارات شامل 2 روز تعطیلی در آخر هفته باشند٬ قرار گرفتند نام بانک ها در کنار ارگان های نظامی و انتظامی و بیمارستانها و ... که شامل لایحه فوق نمی شوند موجی از نامیدی را در میان این قشر که از پر کارترین کارمندان کشور هستند ایجاد کرد و باعث تعجب بسیاری از کارشناسان شد . چرا که ارگانهایی مثل بیمارستان ها ٬ مراکز نظامی ٬ انتظامی و ... شیفت کار هستند و به صورت 24 ساعته در تمام ایام و تعطیلات رسمی هم فعالیت دارند ٬ در صورتی که این موضوع در مورد بانک
بانک اول - بانک دی شرایطی را فراهم کرده که متقاضیان واجد شرایط بتوانند وام 200 میلیون تومانی طرح «فرزانه ارزش آفرین» را دریافت کنند. متقاضیان برای دریافت این وام باید در یکی از شعب بانک دی سپرده قرض الحسنه داشته باشند.
بانک اول - سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اعلام‌ کرد: پنجمین مزایده سراسری املاک و مستغلات این سازمان در سال جاری از طریق سامانه مزایده الکترونیک دولت (ستاد)، از امروز برگزار می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات