دوشنبه, 5 آذر 1403 2024,November

دلیل تاخیر پرداخت سود سهام عدالت برخی از مشمولان

24 خرداد 1401
دلیل تاخیر پرداخت سود سهام عدالت برخی از مشمولان

به گزارش بانک اول به نقل از ایسنا در ماه‌های پایانی سال ۱۳۹۶ سازمان خصوصی سازی شروع به توزیع سود سهام عدالت برخی از مشمولان کرد. این سازمان مشمولان سهام عدالت را به ۲۰ گروه تقسیم بندی و تا پایان سال گذشته سود سهام عدالت ۱۹ گروه را به حساب آنها واریز کرد. همچنین از ابتدای سال جاری توزیع سود سهام عدالت آخرین گروه نیز آغاز شد.

پوری حسینی -  رییس سازمان خصوصی‌سازی - در نشست های خبری خود در سال ۱۳۹۶ گفته بود که اگر شرکت های سرمایه پذیر سود سال مالی ۱۳۹۵ را زودتر به حساب سازمان خصوصی سازی بریزند این سازمان نیز زودتر این مبالغ را به حساب مشمولان واریز می کند.

وی به تازگی گفته که تا به امروز مجموع ۳۰۰۰ میلیارد تومان از ۴۹ شرکت سرمایه پذیر دریافت و میان مشمولان توزیع شده است و در صورت همراهی شرکتها بقیه سود سهام عدالت مشمولان در اولین فرصت پرداخت خواهد شد.

بر اساس قانون تجارت، شرکتها موظف هستند حداکثر هشت ماه پس از برگزاری مجمع عمومی اقدام به توزیع سود تقسیمی و مصوب خود میان سهامداران کنند. از سوی دیگر طبق قانون از سال ۱۳۹۶ سازمان خصوصی سازی موظف است سود سال مالی ۱۳۹۵ شرکتهای سرمایه پذیر را میان مشمولان توزیع کند.

بر این اساس پوری حسینی با اشاره به این که از دی‌ماه سال گذشته سود تقسیمی مربط به ۴۹ شرکت سرمایه پذیر به مرور در حال دریافت از شرکتها و واریز به حساب مشمولان سهام عدالت است گفت: یکی از دلایل اصلی تاخیر در واریز سود سهام عدالت به حساب مشمولان به‌ویژه گروه بیستم که کارکنان شاغل در دستگاه های اجرایی، بازنشستگان کشوری و لشکری و تامین اجتماعی را شامل می‌شود، تاخیر برخی از شرکتهای سرمایه پذیر در پرداخت کامل سود تقیسمی است.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: از جمله این شرکتها که بخشی از سود تقسیمی خود را پرداخت و بخشی دیگر را تا کنون تسویه نکرده‌اند، می‌توان به شرکت مخابرات اشاره کرد که بابت سود تقسیمی سهام عدالت خود حدود ۶۷ میلیارد تومان به سازمان خصوصی سازی بدهکار است و بیش از سه ماه هم از مهلت قانونی پرداخت سود مجمع این شرکت سپری شده است.

وی گفت: از سوی دیگر شرکت فولاد مبارکه با ۴۵.۵ میلیارد تومان، گروه مپنا با ۴۱ میلیارد تومان، پتروشیمی جم و پتروشیمی بندرعباس هر یک با ۴۰ میلیارد تومان، فولاد خوزستان با ۲۲.۵ میلیارد تومان، پارس سوییچ با ۱۵.۵ میلیارد تومان و چادرملو با ۷.۵ میلیارد تومان از جمله شرکتهایی هستند که بخشی از سود تقسیمی مجامع خود را بابت تقسیم میان مشمولان سهام عدالت پرداخت ولی کل سود تصویب شده را هنوز پرداخت نکرده اند.

پوری حسینی تصریح کرد: تا به امروز در مجموع ۳۰۰۰ میلیارد تومان از ۴۹ شرکت سرمایه پذیر دریافت و میان مشمولان توزیع شده است و در صورت همراهی شرکتهایی که نام برده شد، بقیه سود سهام عدالت مشمولان در اولین فرصت پرداخت خواهد شد.

لازم به توضیح است که مشمولان سهام عدالتی که هنوز شماره شبای بانکی خود را در سامانه سهام عدالت ثبت نکرده اند می‌توانند به سامانه www.samanese.ir مراجعه کنند و شماره شبای بانکی خود را ثبت کنند. سود سهام عدالت این افراد بعد از صحت سنجی شماره حساب  یکجا به حساب آنها واریز می شود.

اخبار مرتبط
در شرایطی که کارمندان بانک انتظار داشتند همانند سایر ادارات شامل 2 روز تعطیلی در آخر هفته باشند٬ قرار گرفتند نام بانک ها در کنار ارگان های نظامی و انتظامی و بیمارستانها و ... که شامل لایحه فوق نمی شوند موجی از نامیدی را در میان این قشر که از پر کارترین کارمندان کشور هستند ایجاد کرد و باعث تعجب بسیاری از کارشناسان شد . چرا که ارگانهایی مثل بیمارستان ها ٬ مراکز نظامی ٬ انتظامی و ... شیفت کار هستند و به صورت 24 ساعته در تمام ایام و تعطیلات رسمی هم فعالیت دارند ٬ در صورتی که این موضوع در مورد بانک
بانک اول - بانک دی شرایطی را فراهم کرده که متقاضیان واجد شرایط بتوانند وام 200 میلیون تومانی طرح «فرزانه ارزش آفرین» را دریافت کنند. متقاضیان برای دریافت این وام باید در یکی از شعب بانک دی سپرده قرض الحسنه داشته باشند.
بانک اول - سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اعلام‌ کرد: پنجمین مزایده سراسری املاک و مستغلات این سازمان در سال جاری از طریق سامانه مزایده الکترونیک دولت (ستاد)، از امروز برگزار می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات