به گزارش بانک اول مسعود ایزدی افزود: شورای پول و اعتبار در جلسه عصر سه شنبه خود، نرخ سود تسهیلات خرید مسکن صندوق پس انداز یکم را از 8 درصد در بافت های فرسوده به 6 درصد و در سایر مناطق شهری نیز از 9.5 درصد فعلی به 8 درصد کاهش داد.
این مقام بانک مسکن در ادامه تصریح کرد: با اجرایی شدن این مصوبه، فقط قراردادهای جدید بین بانک مسکن و سپردهگذاران واجد شرایط مشمول نرخ سود کاهش یافته، خواهد شد.
ایزدی گفت: افرادی که این تسهیلات را در گذشته دریافت کردهاند، اقساط خود را کماکان با نرخهای سود درج شده در قراردادهایشان، باید پرداخت کنند.
مدیر امور ارتباطات و حوزه مدیریت بانک مسکن در ادامه گفت و گو با پایگاه خبری بانک مسکن اظهار امیدواری کرد: این مصوبه به رونق بازار مسکن کمک کند و سبب افزایش قدرت خرید خانهاولیها به عنوان جامعه هدف دولت در حمایت مالی از صاحب خانه شدن آنها شود.
تسهیلات صندوق پسانداز مسکن یکم در تهران با سقفهای 80 میلیون تومان و 160 میلیون تومان (سقف بیشتر برای زوجین) پرداخت میشود. این تسهیلات در شهرهای بزرگ و مراکز استان نیز با سقفهای 60 و 120 میلیون تومان و در سایر مناطق شهری 40 و 80 میلیون تومان به سپردهگذاران صندوق پس انداز مسکن یکم پرداخت میشود.
برای دریافت این تسهیلات باید به مدت یکسال معادل نصف مبلغ تسهیلات، سپردهگذاری در صندوق انجام شود.
به گزارش هیبنا، شورای پول و اعتبار در یک هزار و دویست و چهل و هفتمین جلسه خود و در ادامه تصمیم های این شورا برای تحرک بخشی به بازار مسکن و حمایت از خانه اولی ها و نیز نوسازی و بازسازی بافت های فرسوده روستایی، دو تصمیم را سه شنبه عصر گذشته به تصویب اعضای شورا رساند.
در راستای اجرای تصویبنامه مورخ 28 اسفند ماه 1396 هیئت وزیران، شورای پول و اعتبار با افزایش سقف فردی تسهیلات یارانهای نوسازی و بهسازی مسکن روستایی، با نرخ 5 درصد، تا مبلغ 250.000.00 ریال (بیست و پنج میلیون تومان) و با اخذ وثیقه سفته زنجیرهای موافقت کرد. براین اساس تسهیلات مورد اشاره، با معرفی متقاضیان توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به بانک های عامل درسال جاری قابل اعطاست.
همچنین این شورا در دیگر مصوبه خود، با کاهش نرخ سود تسهیلات صندوق پسانداز مسکن یکم بانک مسکن درچارچوب برنامه ملی بازآفرینی شهری برای استفاده سپردهگذاران خانه اولی در بافتهای فرسوده و نامناسب شهری از 8 به 6 درصد و برای سایر مناطق شهری از 9.5 به 8 درصد موافقت کرد.
در این جلسه، بانک مرکزی در گزارشی، سیاست های جدید ارزی و کارکرد سامانه نظام یکپارچه معاملات ازری (نیما) را برای اعضای شورای پول و اعتبار تشریح کرد که در ادامه اعضای این شورا دیدگاه های خود را درباره سامانه نیما مطرح کردند.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید