دوشنبه, 5 آذر 1403 2024,November

وراث متوفیان سهام عدالت می توانند وکیل قانونی بگیرند

24 خرداد 1401
وراث متوفیان سهام عدالت می توانند وکیل قانونی بگیرند

به گزارش بانک اول به نقل از ایبنا وراث متوفیان سهام عدالت می‌توانند نسبت به تعیین وکیل قانونی اقدام کرده و وکلای قانونی وراث با ارائه وکالتنامه رسمی و محضری، امکان مراجعه به دفاتر منتخب پیشخوان خدمات الکترونیک دولت و امضای تقسیم‌نامه سهام عدالت را به جای شخص وارث خواهند داشت.

طرح سهام عدالت در حالی از سال ۱۳۸۵ تا کنون در کشور در حال اجرا است که بر اساس آن تا کنون بیش از ۴۹ میلیون نفر از افراد جامعه به عنوان مشمولان نهایی این طرح شناخته و از آن زمان تا کنون از این تعداد بیش از ۲ میلیون نفر متوفی شده‌اند.بر این اساس با توجه به تقسیم نقدی سود سال مالی ۱۳۹۵ شرکت‌های سرمایه‌پذیر، موضوع تقسیم سود متوفیان میان وراث قانونی این افراد چند روزی است که به جریان افتاده و وراث قانونی این دسته از مشمولان باید با مراجعه به دفاتر منتخب پیشخوان خدمات الکترونیک دولت اقدام به ارائه مدارک لازم کرده تا پس از راستی آزمایی، سود سهام عدالت متوفیان میان آنها توزیع شود.

بر این اساس وراث قانونی می‌توانند جهت اطلاع از وضعیت سهام عدالت متوفیان به نشانی اینترنتی samanese.ir مراجعه و با ورود اطلاعات هویتی متوفی از مشمول بودن وی کسب اطلاع نمایند و صورت وضعیت دارایی سهام عدالت مربوط را مشاهده کنند.همچنین باید به این نکته اشاره کرد که وراث قانونی مشمولان متوفی می‌توانند با مراجعه به یکی از دفاتر منتخب پیشخوان خدمات الکترونیک دولت و با ارائه مدارک لازم و امضای تقسیم‌نامه سهام عدالت نسبت به تقسیم سهام عدالت و منافع آن اقدام نمایند.بدیهی است تا زمانی که کلیه وراث قانونی نسبت به تامین مدارک لازم و امضای تقسیم‌نامه سهام عدالت اقدام نکنند، درخواست تقسیم ترتیب اثر داده نخواهد شد و چنانچه یک یا چند نفر از وراث نتوانند در دفاتر پیشخوان حضور بهم رسانند یا ارائه مدرک نمایند انجام خدمات سایر وراث نیز امکان پذیر نمی‌باشد.

بر این اساس مدارک لازم برای ارائه به دفاتر پیشخوان خدمات الکترونیک دولت جهت تقسیم سهام عدالت متوفیان نیز عبارتند از:
    الف- کدملی و تاریخ تولد متوفی
    ب- اصل کارت ملی وراث قانونی
    پ- اصل گواهی حصر وراثت شخص متوفی
    ت- شماره شبای بانکی وراث
    ث- نشانی و کدپستی محل اقامت یکی از وراث

همچنین وراث قانونی صرفا می‌توانند قدرالسهم خود را تنها به کسانی که نام و مشخصات ایشان در گواهی حصر وراثت شخص متوفی بعنوان وارث ذکر شده انتقال دهند و بذل و انتقال یا هرنوع واگذاری آن به اشخاص دیگر امکان‌پذیر نمی‌باشد.این در حالی است که وراث می‌توانند نسبت به تعیین وکیل قانونی اقدام کرده و وکلای قانونی وراث با ارائه وکالتنامه رسمی و محضری، امکان مراجعه به دفاتر منتخب پیشخوان خدمات الکترونیک دولت و امضای تقسیم‌نامه سهام عدالت را به جای شخص وارث خواهند داشت. همچنین این اقدام در مورد قیم یا ولی و کفیل اشخاص نیز امکان‌پذیر است.از سوی دیگر در حالی هنوز سقف زمانی برای مراجعه وراث قانونی به دفاتر پیشخوان خدمات الکترونیک دولت تعیین نشده است که به تمامی ذینفعان (وراث قانونی) توصیه می‌شود در اسرع وقت به این دفاتر مراجعه و خدمات لازم را اخذ کنند.

اخبار مرتبط
در شرایطی که کارمندان بانک انتظار داشتند همانند سایر ادارات شامل 2 روز تعطیلی در آخر هفته باشند٬ قرار گرفتند نام بانک ها در کنار ارگان های نظامی و انتظامی و بیمارستانها و ... که شامل لایحه فوق نمی شوند موجی از نامیدی را در میان این قشر که از پر کارترین کارمندان کشور هستند ایجاد کرد و باعث تعجب بسیاری از کارشناسان شد . چرا که ارگانهایی مثل بیمارستان ها ٬ مراکز نظامی ٬ انتظامی و ... شیفت کار هستند و به صورت 24 ساعته در تمام ایام و تعطیلات رسمی هم فعالیت دارند ٬ در صورتی که این موضوع در مورد بانک
بانک اول - بانک دی شرایطی را فراهم کرده که متقاضیان واجد شرایط بتوانند وام 200 میلیون تومانی طرح «فرزانه ارزش آفرین» را دریافت کنند. متقاضیان برای دریافت این وام باید در یکی از شعب بانک دی سپرده قرض الحسنه داشته باشند.
بانک اول - سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اعلام‌ کرد: پنجمین مزایده سراسری املاک و مستغلات این سازمان در سال جاری از طریق سامانه مزایده الکترونیک دولت (ستاد)، از امروز برگزار می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
مرتضی پارسایی مهر
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

به نظر من این طرح اصلامنطقی نیست....الان هزینه وکالت حداقل ۷۰ هزارتومنه.اصلاعقلایی نیست...مگه‌ چقد مبلغشه نهایتا ۸۰ هزارتومن اصلا بی ارزش وکاد عبثیه.

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات