به گزارش بانک اول به نقل از اکونومیک تامیز، بانک مرکزی هند یا همان رزرو بانک هند ایجاد یک کارگروه برای تحلیل در مورد امکان سنجی انتشار ارز دیجیتال بانک مرکزی این کشور با پشتوانه روپیه را تایید کرد.
یکی از دلایل رفتن بانک مرکزی هند به سمت ایجاد ارز دیجیتال کاهش در هزینه های چاپ اسکناس است. آمار نشان می دهد که هزینه چاپ اسکناس در سال مالی ۲۰۱۸ میلادی هند ۶.۳ میلیارد روپیه معادل تقریبا ۸۹ میلیون دلار بوده است.
رزرو بانک هند اعلام کرد افزایش هزینه های مدیریت اسکناس های کاغذی و سکه در جهان باعث شده تا بانک های مرکزی به سمت ارزهای دیجیتال بروند. همچنین از جمله دلایل دیگر بانک مرکزی هند برای ایجاد ارز رمزنگار به تغییرات سریع در صنعت پرداخت ها و نیز افزایش توکن های دیجیتال شخصی بر می گردد.
به گفته برخی از کارشناسان اقتصادی، ایده انتشار ارز دیجیتال از سوی بانک مرکزی هند بسیار امیدوار کننده است؛ ضمن اینکه این موضوع روبه ایده استفاده از دفتر فناوری توزیع شده برای نظام های پرداخت و فرآینده توسعه باز است.
اکونومیک تایمز در سر مقاله خود نوشت: رمزنگارها در شرایط فعلی خطر سیستماتیکی را ایجاد نمی کنند؛ اما بانک مرکزی هند باید نسبت به اکوسیستم ارز رمزنگار که ممکن است بر روی نظام فعلی پرداخت و تسویه حساب و نیز انتقال سیاست پولی تاثیر بگذارد، محتاط باشد.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید