به گزارش بانک اول به نقل از تسنیم جمشید تقیزاده در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه یک میلیون و 400 هزار بازنشسته تحت پوشش صندوق بازنشستگی قرار دارند اظهار کرد: اغلب این افراد کسانی هستند که در زمان فعالیتشان مسئولیتهای متعددی را در سازمانها و دستگاهها داشتهاند. 95.5 درصد از بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری زیر 3 میلیون تومان حقوق میگیرند که این در شأن آنها نیست و باید به وضعیت بازنشستگان رسیدگی شود و ما نیز سعی میکنیم این شرایط را تغییر دهیم.
تقیزاده گفت: برای همسانسازی حقوق بازنشستگان نیاز به 30 هزار میلیارد تومان اعتبار است که امیدواریم با توجه به پیگیریهای صورت گرفته با سازمان برنامه و بودجه و وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی 15 هزار میلیارد تومان از این رقم در بودجه 98 پیشبینی شود تا ما بتوانیم حقوق بازنشستگان را تاحدود یک میلیون تومان افزایش دهیم.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری ادامه داد: افزایش این رقم میتواند بخشی از مشکلات بازنشستگان را برطرف کند چرا که بسیاری از این افراد همچنان اجارهنشین هستند و حقوقی که هماکنون دریافت میکنند زندگی آنها را تامین نمیکند.
وی افزود: طبق هماهنگیهای صورت گرفته با سازمان برنامه و بودجه و همچنین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار است بستههای حمایتی نیز در اختیار بازنشستگان صندوق بازنشستگی قرار بگیرد که در این رابطه اسامی این افراد در اختیار سازمان مربوطه قرار گرفته است.
تقی زاده گفت: 95.5 درصد از بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری با توجه به دریافتی که دارند از تسهیلات حمایتی (بسته غذایی) بهرهمند خواهند شد.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه باید شرایط زندگی بازنشستگان مورد توجه دستگاهها و سران 3 قوه قرار بگیرد گفت: ما باید بتوانیم تمهیداتی را برای حمایت از این افراد داشته باشیم در غیر این صورت در آینده با مشکلات عدیدهای روبرو خواهیم شد.
وی بیا کرد: بازنشستگان علیرغم اینکه شرایط نامناسبی را درخصوص معیشت دارند اما هیچگاه تجمعی انجام ندادهاند که امیدواریم با عنایت دولت و همکاری سایر قوا حمایتهایی از این افراد صورت بگیرد.
تقیزاده تصریح کرد: در حال حاضر ماهیانه 3 هزار و 250 میلیارد تومان به عنوان حقوق بازنشستگی به بازنشستگان پرداخت میشود ضمن اینکه در 9 ماه گذشته تلاش بسیاری شده است که حقوق آنها به موقع پرداخت شود و هم اکنون حقوق آنها بین 23 تا 26 هر ماه پرداخت میشود.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری ادامه داد: مبارزه با فساد یکی از برنامههایی است که در صندوق بازنشستگی کشوری مورد توجه قرار دارد و ما حتما میتوانیم در این بخش از ظرفیتهای دولت الکترونیک برای مبارزه با فساد و رانت استفاده کنیم. متاسفانه برخی از بنگاههای اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری شرایط مطلوبی ندارند که امیدواریم در آینده با واگذاری آنها به بخش خصوصی شرایط بهتری برای فعالیت آنها فراهم کنیم.
تقیزاده با تاکید بر اینکه فعالیت در بنگاههای اقتصادی صندوق بازنشستگی حقالناس است گفت: ما باید تلاش کنیم از حق بازنشستگان در هلدینگهای مختلف صندوق بازنشستگی حمایت کنیم و در این زمینه نیز نظارت کافی بر عملکرد هلدینگها و بنگاههای اقتصادی وجود دارد.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری ضمن تقدیر از بازنشستگان برای تحمل سختیهای ماههای گذشته گفت: این افراد علیرغم اینکه سختیهای متعددی را متحمل شدهاند ولی هیچگاه تجمعی را صورت ندادند که بنده به عنوان مدیر عامل صندوق بازنشستگی از آنها تشکر میکنم که البته امیدواریم مشکلات آنها با همکاری مجلس، دولت و قوه قضائیه رفع شود.
تقیزاده گفت: موضوع شفافیت و پاسخگویی یکی از مواردی است که به طور جدی در صندوق بازنشستگی پیگیری میشود و بنده از اولین روز کاریم در این صندوق بر این موضوع تاکید داشتهام.
وی سرمایه گذاری و شفافسازی قراردادها را از موارد مهم در صندوق بازنشستگی برشمرد و گفت: امسال نیز وام ضروری برای 400 هزار بازنشسته پیشبینی شد که 2 هزار میلیارد تومان برای این بخش اختصاص داده شد.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به سفرهای زیارتی و سیاحتی بازنشستگان گفت: تعداد این سفرها امسال از 100 هزار به 200 هزار افزایش پیدا کرد ضمن اینکه تمهیداتی نیز برای استفاده هتلهای ایرانگردی و جهانگردی در استانهای مختلف برای بازنشستگان پیشبینی شد و آنها از تخفیف 50 درصدی در این زمینه استفاده کردند ضمن اینکه تمهیداتی نیز برای پسران و دختران بازنشستگان که ازدواج کردهاند پیشبینی شد. آنها میتوانستند از تخفیف 70 درصدی در این بخش استفاده کنند.
وی همچنین به احداث دهکده سلامت ویژه بازنشستگان اشاره کرد و گفت: طبق هماهنگیهای صورت گرفته با استانداران استانهای مختلف قرار است در تهران 40 هکتار و در سایر استانها 20 هکتار برای این بخش در نظر گرفته شود و در واقع راهاندازی این مجموعهها میتواند در بحث ورزش و سلامت بازنشستگان موثر باشد.
تقیزاده همچنین به بیمه تکمیلی بازنشستگان اشاره کرد و گفت: هم اکنون برای مدت یک ماه دیگر بیمه تکمیلی بازنشستگان با شرکت آتیهسازان حافظ تمدید شده است که ما در تلاش هستیم در سال آینده خدمات بیمه تکمیلی را گسترش دهیم که در همین زمینه به زودی مناقصهای برگزار خواهد شد و شرکتی که بتواند خدمات باکیفیت با قیمت مناسب ارائه کند در این مناقصه برنده خواهد شد.
وی گفت: سه چهارم هزینه بازنشستگان در بخش درمان صرف میشود که باید به این موضوع توجه شود. ضمن اینکه در همین راستا صندوق بازنشستگی کشوری تمهیداتی را برای افزایش ارتقاء سلامت بازنشستگان در دستور کار قرار داده است.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری برگزاری جشنوارههای ورزشی با همکاری بانک صادرات را یکی از برنامههای صندوق بازنشستگی عنوان کرد و گفت: بنا داریم هر سه ماه یک بار جشنوارهای را این عنوان در استانها برپا کنیم.
تقیزاده به راهاندازی باشگاه تخصصی بازنشستگان کشوری اشاره کرد و گفت: باشگاهها میتوانند در کنار خانههای امید فعالیت داشته باشند و ددر این زمینه صندوق بازنشستگی محدودیتی را برای تامین هزینههای باشگاههای اشاره شده ندارد.
وی افزود: راهاندازی فدراسیون ورزشی بازنشستگان یکی از برنامههای این صندوق است که امیدواریم با همکاری وزارت ورزش و جوانان این فدراسیون شکل بگیرد و بازنشستگان بتوانند در مسابقات آسیایی و جهانی حضور موثری را داشته باشند.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: راهاندازی دبیرخانه صندوق بازنشستگان آسیایی یکی دیگر از برنامههای این مجموعه محسوب میشود که در این زمینه رایزنیهایی شکل گرفته است.
تقیزاده همچنین به استخدام فرزندان بازنشستگان در زیرمجموعههای صندوق بازنشستگی کشوری اشاره کرد و گفت: بسیاری از فرزندان بازنشستگان دارای تحصیلات قابل توجهی هستند که بر همین اساس استخدام نیروهای مورد نیاز با اولویت فرزندان بازنشستگان انجام میشود.
وی در پایان گفت: در طی 9 ماهه گذشته با بیش از 187 نماینده مجلس درخصوص مسائل صندوق بازنشستگی کشوری رایزنی شده است و آنها از اقدامات انجام شده در این صندوق رضایت کامل دارند و امیدواریم این تعامل و همکاری در آینده نیز ادامه داشته باشد.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید