به گزارش بانک اول به نقل از دیجیاتو، محققان موسسه علمی و تحصیلی «اوکریج» در اوهایو آمریکا همچنین انرژی مورد نیاز برای استخراج بیت کوین را با انرژی مورد نیاز برای استخراج دیگر ارزهای مجازی نیز مقایسه کردند که همهی آنها انرژی بیشتری نسبت به استخراج طلا نیاز داشتند. البته استخراج آلومینیوم به انرژی به مراتب بیشتری نسبت به همهی مواد مورد مطالعه و ارزهای مجازی داشت.
استخراج فلز و ارز مجازی تفاوتهای زیادی دارند و نیازمند تواناییها و ابزار متفاوت هستند و این موضوع کاملا واضح است.
استخراج ارز مجازی فرایندیست که طی آن تراکنشهای مختلف ارز مجازی مورد تایید قرار گرفته و سپس نتیجهی تایید شده به بلاک چین اضافه میگردد. در واقع هر زمان که یک تراکنش انجام میشود، یک استخراج کننده باید در رقابت با استخراج کنندههای دیگر، با حل مسائل دشوار ریاضی از صحت تراکنش اطمینان حاصل کند. اولین استخراج کنندهای که موفق شود کد هش مربوط به تراکنش را به دست بیاورد، یک بیت کوین استخراج مینماید.
این فرایند نیازمند کامپیوترهای قدرتمند، سرورهای قوی و دستگاههای خنک کننده است که همه به بالا رفتن مصرف انرژی منجر خواهد شد. در برخی کشورها، هزینهی صرف این حجم از انرژی حتی از ارزش یک بیت کوین هم فراتر میرود.
با استخراج هر بیت کوین، به دست آوردن بیت کوینهای بعدی سختتر و سختتر خواهد شد. به همین دلیل پیشبینی میشود که مصرف انرژی برای به دست آوردن ارزهای مجازی در سالهای آتی سه برابر بیشتر از گذشته خواهد شد و این بدان معنی خواهد بود که مقدار انرژی مورد نیاز برای استخراج ارز مجازی از مصرف انرژی همهی کشورهای دنیا بیشتر خواهد میشود.
به نظر میرسد با توجه به بالا رفتن انرژی مورد نیاز برای استخراج، قیمت ارزهای مجازی بیش از گذشته وارد روند صعودی شود
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید