این رتبهبندی باتوجه به سه معیار اصلی ازجمله قدرت کنونی برند، یعنی تا چه حدی دیدگاهها نسبت به این برند در سراسر دنیا مثبت است، ارزشی که برند برای خود شرکت به همرا میآورد و برنامههایی که این برندها برای آینده دارند، انجام شده است. سپس اینتربرند بازده مالی کلی به سرمایهگذاران سازمان یا سود اقتصادی آن و همچنین توانایی و قدرت نام تجاری در ایجاد وفاداری و در نتیجه تقاضا و سود پایدار آن در آینده را هم مورد بررسی قرار داد.
برندهای حوزه فناوری مانند اپل، گوگل و آمازون توانستند جایگاههای برتر این رتبهبندی را به خود اختصاص دهند در حالی که برندهایی نظیر اسپاتیفای و هارلی دیویدسون محبوبیت کمتری میان مصرفکنندگان داشتند. نکته جالب توجه اینکه در این رتبهبندی نامهای شناختهشدهای مانند فیسبوک در جایگاه چهاردهم و برند ورزشی نایک در جایگاه شانزدهم قرار گرفتند.
در ادامه اسامی ۱۰ برند برتر سال ۲۰۱۹ را مشاهده میکنید.
۱۰- دیزنی
ارزش برند: ۴۴/۳ میلیون دلار
در زمان نگارش این مطلب ارزش بازار دیزنی معادل ۲۴۰/۲ میلیارد دلار گزارش شده است و به نظر میرسد که با سرویس جدید دیزنی پلاس خود میتواند این ارزش را بیشتر هم کند. اینتربرند نقاط قوت این برند را در تمایز، تعهد و حضور آن میداند و گفته است که ارزش این برند در سال گذشته توانسته ۱۱ درصد رشد داشته باشد.
۹- مکدونالد
ارزش برند: ۴۴/۵۳ میلیون دلار
مکدونالد که سرمایه بازار ۱۵۸/۵ میلیارد دلاری دارد، از سال ۲۰۰۳ ارزش برندش در حال رشد بوده و سال گذشته ۴ درصد افزایش ارزش داشته است. به گفته اینتربرند نقاط قوت آن تعهد، تمایز و حضور آن است و با وجود سرویسهایی که ارائه میدهد میتواند بیشتر از اینها هم رشد کند.
۸- مرسدس بنز
ارزش برند: ۵۰/۸ میلیون دلار
مرسدس بنز شرکت مستقلی محسوب نمیشود و مالک آن شرکت دیملر محسوب میشود. ارزش برند آن به خاطر ویژگیهایی ازجمله تعهد، ارتباط و پاسخگویی توانسته ۵ درصد افزایش پیدا کند.
۷- تویوتا
ارزش برند: ۵۶/۲ میلیون دلار
سرمایه بازار این سازنده خودرو ژاپنی حدود ۲۲۲ میلیارد دلار است و طی سال گذشته ارزش برندش ۵ درصد رشد کرده است و اینتربرند دلیل این رشد را ارتباطات، اصالت و حضور آن میداند.
۶- سامسونگ
ارزش برند: ۶۱ میلیون دلار
سامسونگ که یکی از غولهای پیشرو تکنولوژی به حساب میآید با سرمایه بازار ۲۸۴ میلیارد دلاری خود توانسته در سال گذشته ۲ درصد رشد کند و همین موضوع از پاسخگویی، ارتباطات و اصالت این برند نشات میگیرد.
۵- کوکا کولا
ارزش برند: ۶۳/۴ میلیون دلار
با اینکه ارزش برند کوکا کولا در سال گذشته ۴ درصد کاهش یافته و از سال ۲۰۱۴ این جریان کاهش ارزش برند ادامه دارد، با این حال در این ردهبندی توانسته در جایگاه پنجم قرار بگیرد و این موضوع نشان از قدرت این برند دارد که از حضور، اصالت و تعهد آن نشات میگیرد.
۴- مایکروسافت
ارزش برند: ۱۰۸/۸ میلیون دلار
با سرمایه بازاری معادل یک هزار میلیارد دلار، مایکروسافت را میتوان یکی از پیشروترین برندهای دنیا معرفی کرد. نام تجاری آن به دلیل شفافیت، ارتباط و پاسخگویی که دارد امسال به میزان ۱۷ درصد رشد داشته است.
۳- آمازون
ارزش برند: ۱۲۵ میلیون دلار
شرکت جف بزوس هم در میان بزرگترین برندهای دنیا به چشم میخورد و البته جای تعجبی هم ندارد. سرمایه بازار آمازون ۸۸۵/۳ میلیارد دلار عنوان شده و قدرت این برند را میتوان در پاسخگو بودن، اهمیت و البته حضورش در بازار دانست که توانسته منجر به رشد ۲۴ درصدی برندش شود.
۲- گوگل
ارزش برند: ۱۶۷/۷ میلیون دلار
با اینکه گوگل در این رتبهبندی در جایگاه اول قرار ندارد اما با توجه به رتبه دومی که به دست آورده به وضوح جایگاه خودش میان مصرفکنندگان را نشان میدهد. سرمایه بازار این شرکت ۸۶۹ میلیارد دلار است و حضور و ارتباطش توانسته رشد ارزش برند ۸ درصدی را برای این شرکت به همراه داشته باشد.
۱-اپل
ارزش برند: ۲۳۴/۲ میلیون دلار
و اما قویترین برند دنیا متعلق به غول فناوری یعنی اپل است. این شرکت توانسته با سرمایه بازار یک هزار میلیارد دلاری، در جایگاه اول قرار بگیرد و دیگر رقبا را کنار بگذارد. دلایلی از جمله تمایز، حاکمیت و تعامل این برند منجر به رشد ۹ درصدی آن شده است.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید