جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

با قرض الحسنه ویژه بانک ملت آشنا شوید!

24 خرداد 1401
با قرض الحسنه ویژه بانک ملت آشنا شوید!

 به گزارش بانک اول بانک ملت با هدف ترویج سنت کمک به اقشار نیازمند، محصول قرض الحسنه ویژه این بانک را به گروه های زیر به عنوان تسهیلات ارائه می کند.

  • صندوق‌های قرض الحسنه کارکنان سازمان‌ها، شرکت‌ها و مؤسسات
  •  اشخاص حقیقی و حقوقی خیّر که مایل به پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه از محل وجوه خود به اشخاص نیازمند هستند اما امکان مدیریت کردن عملیات پرداخت تسهیلات و جمع آوری اقساط آن را ندارند یا مایل به رسمیت بخشیدن به این عملیات از طریق بانک هستند.

تعریف حساب قرض الحسنه ویژه

حساب قرض الحسنه ویژه به حسابی اطلاق می شود که بانک تحت این عنوان افتتاح و وجوه تودیع شده توسط اشخاص حقیقی و حقوقی به این حساب را طبق نظر تودیع کننده وجوه و بر اساس شرایطی که به موجب قرارداد عاملیت منعقده فی مابین تودیع کننده و بانک معین می‌شود، به صورت قرض‌الحسنه به اشخاص حقیقی و مؤسسات خیریه و عام المنفعه اعطا می کند.

نحوه افتتاح حساب قرض الحسنه ویژه

متقاضی حساب قرض الحسنه ویژه با در دست داشتن مدارک شناسایی با مراجعه به یکی از شعب بانک ملت ضمن آگاهی از شرایط و ضوابط حساب مذکور و واریز حداقل مبلغ تعیین شده و تکمیل قرارداد مرتبط این اختیار را به بانک ملت می دهد تا از مبلغی که به حساب خود واریز می کند به افرادی که معرفی می‌کند به میزانی مورد نظر وام بدهد.

مزایای قرض الحسنه ویژه

  •  مشارکت در امور عام المنفعه و خیرخواهانه
  •  امکان پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به معرفی شدگان در کلیه شعب بانک ملت در سراسر کشور
  •  مشارکت با بانک ملت در انجام رسالت اجتماعی از جمله مدرسه سازی، کمک به زندانیان جرائم غیرعمد،کمک به درمان بیماران بی بضاعت
  •  امکان استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک وکارت بانک ملت
  •  امکان شرکت در قرعه کشی حساب های قرض الحسنه پس انداز و بهره مندی از جوایز
  •  اعطای تسهیلات تا سقف یک و نیم میلیارد ریال به اشخاص معرفی شده
  • نظارت بر نحوه دریافت تسهیلات به معرفی شدگان
  • مدیریت پرداخت تسهیلات توسط بانک ملت
  • انجام پیگیری‌های حقوقی و قانونی بازپرداخت اقساط توسط بانک ملت در صورت درخواست واگذارنده وجوه
  • امکان دریافت گزارش وضعیت تسهیلات، بازپرداخت اقساط، مانده بدهی تسهیلات گیرندگان
  • امکان ناشناس ماندن واگذارنده وجوه نزد تسهیلات گیرندگان

شرایط و ضوابط قرض الحسنه ویژه

۱. افتتاح حساب قرض الحسنه ویژه به صورت حقیقی انفرادی/ اشتراکی و حقوقی میسر است.

۲. درصورت موافقت واگذارنده وجوه امکان اعطای تسهیلات از محل حساب قرض الحسنه ویژه علاوه بر اشخاص معرفی شده از سوی واگذارنده وجوه به اشخاص معرفی شده از سوی بانک نیز وجود دارد.

۳. از مبالغ تودیع شده به حساب های قرض الحسنه ویژه همواره معادل مجموع قرض الحسنه هایی که بایستی اعطاشود(بابت معرفی نامه هایی که صادر خواهد شد) مسدود و مازاد آن توسط تودیع کننده وجوه قابل برداشت بوده و نظیر سایر حساب‌های قرض الحسنه پس انداز، مشمول شرکت در قرعه‌کشی و دریافت جوایز است.

۴. دارنده حساب قرض الحسنه ویژه می تواند به موجب قرارداد عاملیت، نوع و میزان وثایق موردنظر خود را مشخص و از بانک بخواهد که در قبال اعطای قرض الحسنه از این حساب، وثایق مشخص شده را اخذ نماید. در صورتی که نوع و میزان وثایق مورد نظر تعیین نشده باشد، اخذ وثیقه توسط بانک تابع ضوابط دستورالعمل اجرایی قرض الحسنه اعطایی بانک خواهد بود.

۵. بانک می تواند به موجب قرارداد عاملیت پیگیری وصول اقساط قرض الحسنه های اعطایی و یا در صورت لزوم انجام اقدامات حقوقی مربوط را نیز به عهده بگیرد لیکن در هرحال استرداد وجوه تودیع شده به حساب قرض الحسنه ویژه موکول به بازپرداخت قرض الحسنه های اعطا شده بوده و از این بابت مسؤولیتی متوجه بانک نخواهد بود.

۶. درصورت لحاظ شدن در قرارداد عاملیت، مبالغ وصولی توسط بانک بابت اقساط قرض‌الحسنه‌های اعطا شده طبق نظر تودیع کننده وجوه، مجدداً قابل مصرف است.

۷. بانک بابت خدماتی که در مورد هر یک از حسابهای قرض الحسنه ویژه انجام می دهد، کارمزدی که میزان آن در قرارداد عاملیت فی مابین مشتری و بانک درج خواهد شد اخذ می کند.

آنچه مشتریان باید بدانند

  •  کارمزد عاملیت،توافقی بین بانک و تودیع کننده وجوه است که باتوجه به قرارداد عاملیت، از تودیع کننده وجوه یا دریافت کننده تسهیلات یا از هر دو اخذ می‌شود.
  •   کارمزد عاملیت دریافتی بانک غیرقابل بازگشت است.
  •  در صورت انجام اقدامات حقوقی توسط بانک، پرداخت هزینه های قانونی و حقوقی بعهده تودیع کننده وجوه خواهد بود.
  •  تودیع کننده وجوه می تواند به منظور تأمین تمام یا قسمتی از کارمزد عاملیت بانک، از بانک بخواهد که علاوه بر اصل مبلغ قرض الحسنه اعطائی، مبلغی به عنوان کارمزد از دریافت کنندگان قرض الحسنه وصول نماید که میزان آن نمی تواند از کارمزد مقرر از طرف شورای پول و اعتبار برای قرض الحسنه اعطائی بانک‌ها جهت رفع احتیاجات ضروری اشخاص حقیقی تجاوز نکند.
  • در صورت تمایل واگذارنده وجوه، امکان ناشناس ماندن وی نزد تسهیلات گیرندگان میسر است.

 

 

اخبار مرتبط
در شرایطی که کارمندان بانک انتظار داشتند همانند سایر ادارات شامل 2 روز تعطیلی در آخر هفته باشند٬ قرار گرفتند نام بانک ها در کنار ارگان های نظامی و انتظامی و بیمارستانها و ... که شامل لایحه فوق نمی شوند موجی از نامیدی را در میان این قشر که از پر کارترین کارمندان کشور هستند ایجاد کرد و باعث تعجب بسیاری از کارشناسان شد . چرا که ارگانهایی مثل بیمارستان ها ٬ مراکز نظامی ٬ انتظامی و ... شیفت کار هستند و به صورت 24 ساعته در تمام ایام و تعطیلات رسمی هم فعالیت دارند ٬ در صورتی که این موضوع در مورد بانک
بانک اول - بانک دی شرایطی را فراهم کرده که متقاضیان واجد شرایط بتوانند وام 200 میلیون تومانی طرح «فرزانه ارزش آفرین» را دریافت کنند. متقاضیان برای دریافت این وام باید در یکی از شعب بانک دی سپرده قرض الحسنه داشته باشند.
بانک اول - سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اعلام‌ کرد: پنجمین مزایده سراسری املاک و مستغلات این سازمان در سال جاری از طریق سامانه مزایده الکترونیک دولت (ستاد)، از امروز برگزار می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
محمد همتی
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

سلام. این حرکت بسیار عالی هست برای ترویج فرهنگ فوق العاده قرض الحسنه ، یکی از درگیری های فکری بنده بوده توی این چندساله، بابت دریافت وثیقه. که با این کار حل میشه، بسیار عالی

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها