شنبه, 3 آذر 1403 2024,November

اگر سهام عدالت را آزاد نکنیم، چه می‌شود؟ / یک هفته دیگر فرصت باقی‌ست

24 خرداد 1401
اگر سهام عدالت را آزاد نکنیم، چه می‌شود؟ / یک هفته دیگر فرصت باقی‌ست

به گزارش بانک اول، آزادسازی سهام عدالت از روز دهم اردیبشت ماه آغاز شده است و تا پایان هفته آینده روند انتخاب روش آن ادامه دارد.

سهامداران برای آزادسازی دو راه پیش‌رو دارند، یا روش مستقیم را انتخاب کنند که در این صورت برای آنها کد بورسی صادر می‌شود و هر فرد از طریق بورس سهام خود را مدیریت می‌کند.

در این روش مسئولیت سود و زیان سهام بر عهده سهامدار است، همچنین می‌تواند سهام خود را بفروشد.

به عقیده کارشناسان این روش نقدشوندگی بیشتری دارد اما ریسک آن نیز بیشتر است؛ اما روش غیرمستقیم نقدشوندگی و ریسک کمتری دارد.

سوال بسیاری از سهامداران این است که اگر نسبت به آزادسازی سهام عدالت اقدام نکنیم، چه می‌شود؟

در خصوص کسانی که وارد سامانه سهام عدالت نشوند همانند کسانی که قصد آزادسازی به روش غیرمستقیم را دارند، سامانه به صورت خودکار از روز نهم خرداد ماه روش غیرمستقیم را فعال می‌کند.

به گفته رئیس سازمان خصوصی‌سازی، آزادسازی سهام عدالت به گونه‌ای خواهد بود که سهام‌داران ظرف مدت شش ماه آینده بتوانند تا ۲۰ درصد سهام خود را بفروشند.

در هفته‌ای که گذشت یکی از حواشی فروش سهام عدالت، خرید وکالتی آن در برخی از شعب بانکی بود که حسن علائی، معاون سازمان خصوصی‌سازی این اقدام شعب بانکی را در خصوص سهام عدالت غیرقانونی عنوان کرد.

همچنین به گفته وی، قرار است مصوبه شورای عالی بورس درباره جزئیات ورود سهام عدالت به بورس در هفته آینده تصویب و اعلام شود.

بنابراین براساس گفته قبلی وی، قرار است چارچوب آزادسازی سهام عدالت (شامل چه پورسه زمانی و با چه درصدی) در شورای عالی بورس تصویب و اعلام شود.

اخبار مرتبط
در شرایطی که کارمندان بانک انتظار داشتند همانند سایر ادارات شامل 2 روز تعطیلی در آخر هفته باشند٬ قرار گرفتند نام بانک ها در کنار ارگان های نظامی و انتظامی و بیمارستانها و ... که شامل لایحه فوق نمی شوند موجی از نامیدی را در میان این قشر که از پر کارترین کارمندان کشور هستند ایجاد کرد و باعث تعجب بسیاری از کارشناسان شد . چرا که ارگانهایی مثل بیمارستان ها ٬ مراکز نظامی ٬ انتظامی و ... شیفت کار هستند و به صورت 24 ساعته در تمام ایام و تعطیلات رسمی هم فعالیت دارند ٬ در صورتی که این موضوع در مورد بانک
بانک اول - بانک دی شرایطی را فراهم کرده که متقاضیان واجد شرایط بتوانند وام 200 میلیون تومانی طرح «فرزانه ارزش آفرین» را دریافت کنند. متقاضیان برای دریافت این وام باید در یکی از شعب بانک دی سپرده قرض الحسنه داشته باشند.
بانک اول - سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اعلام‌ کرد: پنجمین مزایده سراسری املاک و مستغلات این سازمان در سال جاری از طریق سامانه مزایده الکترونیک دولت (ستاد)، از امروز برگزار می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها