جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

آیا پس از خواندن این خبر باز هم دارچین خواهید خورد؟

24 خرداد 1401
آیا پس از خواندن این خبر باز هم دارچین خواهید خورد؟

به گزارش بانک اول دارچین یکی از خوشمزه ترین و البته پر کاربرد ترین ادویه های داخل آشپزخانه می باشد که در بسیاری از غذا ها و البته نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرد. اما در کنار همه مزایای این چاشنی خوشمزه و مفید، خوردن بیش از حد آن می تواند آثار جانبی بسیار بدی برای بدن داشته باشد.

دارچین یکی از ادویه هایی می باشد که به شکل گسترده ای در جهان مطرح بوده و از طعم های عالی مورد علاقه افراد می باشد. یکی از معروف ترین کاربرد های این چاشنی ترکیب آن با عسل و شیر داغ است که طعمی فوق العاده را به شما ارائه می دهد.

این چاشنی خوشمزه از نظر سلامتی می تواند در کنترل قند خون و البته کاهش دادن برخی از بیماری های قلبی مفید و مناسب باشد.

در کنار تمام مزایای این ادویه خوشمزه، دارچین حاوی ماده ای به کومارین بوده که می تواند برای بدن خطرناک باشد. تحقیقات نشان داده اند که این ماده می تواند به کبد انسان آسیب وارد کرده و خطر سرطان را افزایش دهد.

در ادامه شش مورد از عوارض جانبی مصرف بسیار بیش از حد دارچین را برای شما خواهیم گفت. البته توجه داشته باشید که میزان کم این ماده بی خطر بوده و می توانید از آن بهره ببرید.

1. می تواند به کبد شما آسیب وارد کند.

2. می تواند ریسک ابتلا به سرطان را از بین ببرد.

3. ممکن است باعث زخم دهان شود.

4. ممکن است باعث افتادن قند خون شود.

5. می تواند باعث ایجاد مشکلات تنفسی شود.

6. ممکن است با دارو های خاصی تداخل داشته باشد.(در این مورد با پزشک خود مشورت کنید.)

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها