جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

آیا فروشگاه های اینترنتی هم باید مالیات پرداخت کنند ؟

24 خرداد 1401
آیا فروشگاه های اینترنتی هم باید مالیات پرداخت کنند ؟

به گزارش بانک اول مالکان کسب و کار‌های اینترنتی نیز مانند دیگر فعالان حوزه اقتصاد مشمول مقررات مالیاتی می‌باشند و جدا از این‌که در چه محلی به فعالیت می‌پردازند، باید وظایف مالیاتی خویش را انجام دهند تا براساس مقررات مربوطه جریمه نشوند.

 

آیا فروشگاه‌های اینترنتی موظف به پرداخت مالیات هستند؟

صاحبان کسب و کارهای مجازی همانند سایر فعالان اقتصادی مشمول قوانین مالیاتی مربوط می‌باشند و فارغ از محل فعالیت، می‌بایست تکالیف قانونی خود را به انجام رسانند تا مشمول جرایم قانونی مقرر نشوند.

 

اخذ مالیات از فروشگاه‌های اینترنتی بر مبنای درآمد کسب شده توسط این فروشگاه‌ها است و هر فروشگاه اینترنتی باید به تناسب درآمد کسب شده به پرداخت مالیات بپردازد.

 

اظهارنامه مالیاتی کسب و کار اینترنتی

بر اساس اطلاعیه‌ای که توسط سازمان امور مالیاتی کشور برای صاحبان کسب و کارهای اینترنتی صادر شده است،

همه افراد حقوقی و حقیقی مکلف هستند تا اظهارنامه‌ مالیاتی را در موعد مقرر و زمان تعیین شده به اداره امور مالیاتی تسلیم کنند.

در این اظهارنامه اشخاص حقیقی باید تا پایان خرداد ماه سال بعد و اشخاص حقوقی حداکثر تا چهار ماه پس از پایان سال مالی‌شان این اظهارنامه مالیاتی را تحویل دهند.

 این اظهارنامه‌ها شامل:  ترازنامه، صورت حساب سود و زیان است.

 

در صورت پرداخت نکردن مالیات فروشگاه های اینترنتی چه اتفاقی می‌افتد؟

اگر مالکان فروشگاه‌های اینترنتی و کسب و کارهای مجازی و دیگر مودیان مالیاتی وظایف مالیاتی خود را انجام ندهند باعث می‌شود از معافیت مالیاتی برخوردار نشوند و برخی جرایم مالیاتی به عملکرد آن‌ها تعلق گیرد.

 

تکالیف قانونی مالیات فروشگاه های اینترنتی و کسب و کارهای مجازی

تکالیف قانونی صاحبان کسب و کارهای مجازی که لازم است نسبت به انجام آن اقدام کنند به این‌صورت است:

 تشکیل پرونده

 ثبت‌نام الکترونیکی و دریافت شماره اقتصادی در سامانه سازمان امور مالیاتی کشور

 صدور صورت‌حساب موضوع ماده ۸ آئین‌نامه اجرایی ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم و هم‌چنین، وصول مالیات و عوارض ارزش‌افزوده از کالاهای مشمول این مالیات

تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر قانونی و پرداخت مالیات مربوط

ارائه فهرست معاملات فصلی

 ارائه فهرست حقوق کارکنان و پرداخت مالیات متعلقه

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها