به گزارش بانک اول به نقل از ایبنا علیرضا لگزایی در خصوص افزایش حجم تراکنش های بانکی در ایام پایان سال و تدابیر بانک ها برای جلوگیری از اختلال در تراکنش ها و پاسخگویی به حجم بالای تقاضاهای مردم برای استفاده از خدمات بانکی، گفت: بانکها طبق سیاستهای بانک مرکزی، برای خدمات رسانی در ایام پایان سال برنامهریزی میکنندبانک ها بر اساس سیاست های ابلاغی بانک مرکزی که هر ساله قبل از اتمام سال به بانک ها ابلاغ می شود، متعهد به ارتقاء ظرفیت های خدمات رسانی هستند.
قائم مقام بانک ملت اظهارداشت: همچنین نظام بانکی در زمینه افزایش قابلیت ها، امکانات پذیرش و مدیریت تراکنش های ایام پایان سال برنامه ریزی می کند. به صورت کلی، عموما بانک ها و صنعت پرداخت در حال توسعه و افزایش زیرساخت ها هستند.
لگزایی با اشاره به اینکه درصد تراکنش های ناموفق در ایام پُرترافیک مانند پایان سال افزایش نمی یابد، افزود: با این حال، چون حجم کل خدمات در حال افزایش است، قدر مطلق تراکنش های ناموفق بیشتر از ایام عادی سال خواهد بود.
این مقام مسئول در بانک ملت تاکید کرد: طبق آمارها هر ساله، در ایام پایانی سال وضعیت خدمات بانکی نسبت به سال های قبل بهبود می یابد. کاری که بانک ها برای جلوگیری از اختلال در خدمات رسانی و یا احتمالا رفع تراکنش های ناموفق می توانند انجام دهند که هزینه سنگینی نیز دارد، توسعه و تقویت سخت افزارها و همچنین بهبودهایی در معماری نرم افزارها است.
وی افزود: در عین حال، مردم نیز می توانند در این بخش کمک کنند. یکی از کمک ها این است که خریدها را تا حد امکان در قالب تراکنش های با دفعات زیاد انجام ندهند و اگر امکانپذیر است تراکنش ها به صورت یکجا و گروهی انجام شود.
قائم مقام بانک ملت اظهارداشت: همچنین به مردم توصیه می شود در صورت امکان خریدها را به ساعات پیک منتقل نکنند که عموما بین ۱۰.۳۰ صبح تا ۱۳.۳۰ و ساعت ۱۶ تا ۱۹ عصر هر روز است که در این زمان ها تراکنش های صنعت پرداخت در بالاترین سطح خود قرار دارد.
لگزایی تصریح کرد: اگر مردم بتوانند بخشی از خریدها را به ساعت های قبل و بعد از این دو بازه زمانی منتقل کنند می تواند در کاهش حجم ترافیک تراکنش های بانکی موثر واقع شوند. البته ما قصد نداریم بگوییم که رفتار مشتری باید تغییر کند، ولی اگر زمان خریدهای اینترنتی و حضوری در طول روز توزیع شود فکر می کنم با تعداد تراکنش های ناموفق کمتری در شبکه بانکی کشور مواجه خواهیم شد.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید