به گزارش بانک اول به نقل از مهر امیرحسین داویی در نخستین کنفرانس رگولاتوری بلاک چین و ارز رمزپایه (رمز ارز)، گفت : رمز ارز ها باید دارای مدل تجاری بوده و مشخص کند چه هدفی را دنبال می کند تا بتوان آن را نسبت به کپی های سطحی خود متمایز کرد.
وی با بیان اینکه تلاطم قیمتی، نقدپذیری و مصرف انرژی ۳ مشکل اساسی بازار رمزارزها محسوب می شود، خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلات در حوزه رمزارز ها برای ورود مردم، با صدور هویت دیجیتال، یکبار برای همیشه قابل حل خواهد بود .
مشاور وزیر ارتباطات با تاکید براینکه بانکها باید دروازهای برای وصل ارزهای رمز پایه و پول های دیجیتال باشند، ادامه داد:بلاکچین و ارزهای رمزینه از اهمیت بسیار مهمی در دنیای امروز برخوردارند و این بستر در اینترنت اشیا نیز اهمیت بسیار بالایی پیدا می کند.
وی با بیان اینکه عملکرد بلاکچین صرفا در بستر پولهای دیجیتالی رمزینه نیست، ادامه داد: بلاکچین کاربردهای بسیار زیادی دارد و یکی از آنها ایجاد اعتماد در فضای تکنولوژی برای تعاملات است.
دوایی افزود: در حال حاضر ۱۴۰۰ پول دیجیتالی در دنیا وجود دارد و در حال فعالیت هستند، این در حالی است که هر روزه به تعداد این پولها اضافه میشود. باید میان پولهای دیجیتالی و پولهای واقعی ارتباطات ایجاد شود تا در نتیجه پولهای دیجیتالی پشتوانه داشته باشند.
در این کنفرانس سرهنگ علی محمد رجبی جانشین معاون فنی پلیس فتا نیز در مورد مشکلات و سوءاستفاده های انجام شده در حوزه بیت کوین و بلاکچین با اشاره به وبسایت های تولید ارز های مجازی گفت: پلیس فتا نرم افزارهای استخراج متقلبانه را پیگیری میکند. یکی از مهم ترین مسائلی که باید حل شود ، تعیین ساز و کار رگولاتوری برای صرافی های آنلاین است.
به گفته وی، بیش از ۹۰ درصد یوزر های رمزارز ها بدنبال استفاده قانونی از آنها هستند و احراز هویت می تواند اطمینان خاطر را برای تمام مردم حاصل کند. بهترین راهکار برای بهبود شرایط بلاکچین در ایران، کسب آگاهی و اطلاع رسانی در زمینه رمزارزها است.
اولین کنفرانس قانون گذاری بلاکچین و رمزارز ها با بررسی و تببین تجربیات دیگر کشورها در حوزههای قانونگذاری در بلاکچین و ارزهای رمزشده، با تاکید بر مسائل علمی و فقهی این حوزه برگزار شد.
در این کنفرانس گفته شد که بررسی امکانپذیری صدور ارز دیجیتال ملی در دستور کار پژوهشکده پولی و بانکی زیر نظر بانک مرکزی قرار گرفته است.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید