به گزارش بانک اول به نقل از ایبنا ، جمشید تقی زاده زمان پرداخت این نوع تسهیلات بانکی به بازنشستگان را شهریور امسال اعلام کرد و از متقاضیان خواست از هم اکنون با مراجعه به سامانه صندوق بازنشستگی کشوری ثبت نام کنند.
وی با بیان اینکه این طرح با مشارکت بانک صادرات اجرا می شود، مجموع اعتبار پیش بینی شده را ۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در این مرحله اولویت با افرادی است که تاکنون از تسهیلات بانکی صندوق بازنشستگی کشوری استفاده نکرده اند.
تقی زاده، بازنشستگان زیرپوشش صندوق بازنشستگی کشوری را نزدیک به یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر برشمرد. وی اعطای رفاه کارت را از دیگر برنامه های پیش بینی شده این صندوق برای افزایش توان خرید بازنشستگان در سال ۹۷ دانست و افزود : براساس این طرح که نخستین بار به صورت آزمایشی در تهران اجرایی می شود، قرار است به هر یک از بازنشستگان تا سقف یک میلیون تومان کمک هزینه خرید مایحتاج اولیه تخصیص یابد.
وی با بیان اینکه در این طرح ۵۰ هزار نفر بازنشستگان پوشش داده می شوند، گفت: بازنشستگان می توانند با مراجعه به فروشگاه های زنجیره ای مایحتاج خود را خریداری کنند. تقی زاده در ادامه ارائه تسهیلات سفرهای زیارتی و تفریحی را از دیگر برنامه های صندوق بازنشستگی کشوری خواند و گفت: اعتبار کمک هزینه های این نوع سفرها از ۶۶۰ هزار تومان به ۷۴۰ هزار تومان افزایش یافته است.
پیگیری پرداخت ۱۰۰ هزار فقره وام برای اشتغال روستایی مددجویان
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) از پیگیری پرداخت ۱۰۰ هزار فقره وام برای اشتغال روستایی مددجویان این نهاد حمایتی خبر داد. پرویز فتاح با اشاره به اینکه بخشی کوچکی از اجرای تبصره ۱۴ لایحه بودجه سال ۹۷ در خصوص هدفمندی یارانهها به کمیته امداد امام (ره) ارتباط دارد، گفت: ردیفی در بودجه از محل درآمد هدفمندی یارانهها به میزان ۷ هزار میلیارد تومان برای جامعه هدف کمیته امداد و بهزیستی با هدف پرداخت مستمری در نظر گرفته شد، البته سال گذشته تصویب آیین نامه این بند تا آذر به طول کشید؛ خوشبختانه هفته گذشته معاون اول رییس جمهور اجرای این مصوبه را ابلاغ کرده، البته برای ۳ ماه ابتدایی سال متاسفانه این قانون اجرایی نشد.
وی با بیان اینکه توافقی با سازمان برنامه و بودجه، وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی برای افزایش مستمری مددجویان فعلی به میزان ۱۳ درصد انجام شد، افزود: متاسفانه به دلیل نبود دستورالعمل لازم این مسئله هم به مرحله اجرا گذاشته نشد، همچنین ۲۳۰ میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانهها، نمایندگان برای بیمه تامین اجتماعی زنان سرپرست خانوار هم مصوب کردند که این موضوع برای ماههای ابتدایی سال هم اجرایی نشد؛ از سوی دیگر برای زیرپوشش قرار دادن افراد نیازمند جدید اقدامات لازم انجام نشد، اما امیدواریم با ابلاغ قانون در اجرای آن تعلل نشود.
فتاح با تاکید بر اینکه ضعیفترین اقشار جامعه را نمیتوان به دلیل نبود آیین نامه منتظر گذاشت، تصریح کرد: هر چند که زمان در ابتدای سال از دست رفت، اما امیدواریم که از این ماه اجرای آن در دستور کار قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه طبق بودجه و درصورت اختصاص کامل ۷ هزار میلیارد تومان میتوان ۷۰۰ هزار خانوار جدید را در کمیته امداد و بهزیستی زیرپوشش قرار داد، گفت: باید دید دولت چه میزانی از بودجه مصوب را در اختیار نهادهای حمایتی قرار میدهد، درضمن از محل توسعه روستایی برای شهرهای کمتر از ۱۰ هزار نفر با مصوبه مجلس قرار شد ۱.۵ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای اشتغال برداشت شود؛ اما روند جذب این مسئله بسیار کُند بود.
رییس کمیته امداد امام (ه) افزود: با دستور رییس جمهور به رییس سازمان برنامه و بودجه و وزیر تعاون خوشبختانه روند جذب اعتبارات برای اشتغال تسریع شده و سهمی از مبلغ مورد نظر برای کمیته امداد و بهزیستی به صورت مشترک به میزان ۱۵۰ هزار فقره وام در نظر گرفته شد که ۱۰۰ هزار فقره وام به کمیته امداد اختصاص پیدا میکند؛ البته سقف وام متوسط به ۲۵ میلیون تومان محدود شد که در حال انجام است.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید