شنبه, 3 آذر 1403 2024,November

4 توصیه به کسانی که از بورس به بازار ارزهای دیجیتال می‌روند

24 خرداد 1401
4 توصیه به کسانی که از بورس به بازار ارزهای دیجیتال می‌روند

سرمایه را به آهویی هراسان تشبیه کرده اند که با کوچک ترین احساس خطر، می رمد و می گریزد و اکنون این آهو‌، از بورس ترسیده است.

پس از آن که بورس ایران منفی شد و بهار سودهای پی در پی به خزان ضررهای مکرر رسید، بسیاری از مردم پول های خود را - ولو با ضرر - از بورس خارج کرده اند و در روزگار توئیت های بیت کوینی ایلان ماسک، به سمت بازار ارزهای دیجیتال روانه کرده اند.

شاه بیت همه هم، صعود بیت کوین است و این که اگر پارسال و چند سال قبل، بیت کوین خریده بودند، الان جزو میلیاردها بودند.

اما این، تنها یک روی سکه است و کمتر کسی به آنها می گوید که همین بیت کوین محبوب این روزها، در عمر ۱۲ - ۱۰ ساله اش، خیلی ها را به خاک سیاه نشاند؛ نمونه معروف و تاریخی اش سقوط بیت کوین از مرز ۲۰ هزار به ۴ هزار دلار در ۲۰۱۷ است؛ سقوطی که قریب به یک سال به درازا کشید و بسیاری را چنان ناامید و سرخورده کرد که بیت کوین خریداری شده در اوج را به یک پنجم فروختند!

پس اگر می خواهید پول تان را از بورس به بازار ارزهای دیجیتال ببرید، چند توصیه مشفقانه زیر را جدی بگیرید:

1 - درباره ارزهای دیجیتال مطالعه و تحقیق کنید. کلاس بروید، در وبینارها شرکت کنید و دستکم با فضای کلی این بازار و اصطلاحات کلیدی و اصول اولیه خرید و فروش، آشنا شوید.

یادتان باشد که اگر در بورس، دامنه سود و زیان روزانه محدود بود، در بازار ارزهای دیجیتال چنین محدوده ای وجود ندارد و شما ممکن است در یک روز، صد در صد سود کنید یا ۸۰ درصد پول تان را از دست بدهید.

ورود بدون دانش به بازاری چنین پرنوسان، حماقت محض است.

2 - اگر در بازار بورس، شرکت های معتبری هستند که برایتان سبدگردانی کنند و شما نیز از روند کار مطلع هستید و دستکم می دانید که این شرکت ها پول تان را اصطلاحا نمی خورند و ناپدید نمی شوند، بدانید که در بازار ارزهای دیجیتال چنین امکانی به شفافیت بورس وجود ندارد.

اگر می خواهید فردی برایتان سبدگردانی کند، باید به او اطمینان محض داشته باشید. پول تان را دست هر کسی ندهید ولو آن که وعده سودهای نجومی دهد.

بد نیست این را هم بدانید که در بازار ارزهای دیجیتال ایران، حدود ۲۰ درصد از سود، سهم سبدگردان است‌ و البته این عدد با توافق طرفین قابل تغییر است.

3 - اگر می خواهید سرمایه گذاری دراز مدت کنید، پیشنهاد من این است که ۶۰ درصد از سرمایه تان را تبدیل به دو ارز اصلی یعنی بیت کوین و اتر کنید و ۴۰ درصد را به خرید ۲ الی چهار ارز آینده دار مانند پولکادات و آیوتا و ... اختصاص دهید.( این ارزها را به عنوان مثال نوشتم؛ هر چند ارزهای خوبی هستند ولی با توجه به بازه زمانی که قصد سرمایه گذاری دارید، گزینه های متعددی وجود دارد که حتما باید یا با دانش تخصصی خودتان و یا با مشورت کارشناسان خرید کنید.)

وقتی سبد ارزی تهیه کردید، صبور باشید و در زمان اصلاح قیمت ها که بهای ارزها پایین می آید، دچار استرس نشوید و ارزهایتان را نفروشید. بدانید که نوسان، طبیعت بازار است و در عین حال تجربه نشان داده که اگر سبدتان را درست بسته باشید در بلند مدت، روی سود هستید.

۴ - اگر پول زیادی را برای سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال آورده اید، پیشنهاد من این است که آن را در کیف پول سخت افزاری نگهداری کنید که امنیت بالاتری دارد.

حتما از جاهای معتبر کیف پول سخت افزاری بخرید.

در هر حال ، فارغ از نوع کیف پول، در نگهداری رمز کیف تان بسیار بسیار بسیار حساس باشید چون اگر رمز را گم کنید باید به پول تان هم بدرود بگویید.

اخبار مرتبط
در شرایطی که کارمندان بانک انتظار داشتند همانند سایر ادارات شامل 2 روز تعطیلی در آخر هفته باشند٬ قرار گرفتند نام بانک ها در کنار ارگان های نظامی و انتظامی و بیمارستانها و ... که شامل لایحه فوق نمی شوند موجی از نامیدی را در میان این قشر که از پر کارترین کارمندان کشور هستند ایجاد کرد و باعث تعجب بسیاری از کارشناسان شد . چرا که ارگانهایی مثل بیمارستان ها ٬ مراکز نظامی ٬ انتظامی و ... شیفت کار هستند و به صورت 24 ساعته در تمام ایام و تعطیلات رسمی هم فعالیت دارند ٬ در صورتی که این موضوع در مورد بانک
بانک اول - بانک دی شرایطی را فراهم کرده که متقاضیان واجد شرایط بتوانند وام 200 میلیون تومانی طرح «فرزانه ارزش آفرین» را دریافت کنند. متقاضیان برای دریافت این وام باید در یکی از شعب بانک دی سپرده قرض الحسنه داشته باشند.
بانک اول - سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اعلام‌ کرد: پنجمین مزایده سراسری املاک و مستغلات این سازمان در سال جاری از طریق سامانه مزایده الکترونیک دولت (ستاد)، از امروز برگزار می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات