شنبه, 8 اردیبهشت 1403 2024,April

شناسایی رژیم غذایی که به طولانی دویدن کمک می‌کند

30 مرداد 1401
شناسایی رژیم غذایی که به طولانی دویدن کمک می‌کند

به گزارش بانک اول به نقل از نیواطلس، ترکیب میکروبیوم روده ما بر بسیاری از عناصر بدن انسان تأثیر می‌گذارد و با انجام تحقیقات جدید کشف اطلاعات شگفت‌انگیزی در مورد چگونگی ارتقای عملکرد ورزشی افراد را ممکن کرده است. آخرین یافته‌ها در این زمینه نشان می‌دهد که برخی باکتری‌های روده می‌توانند عملکرد دوندگان استقامتی را افزایش دهند و البته رژیم غذایی مناسب هم نقشی اساسی را در این زمینه ایفا می کند.

تحقیقات قبلی نشان داده‌اند که ورزش می‌تواند به طور مستقیم بر ساختار باکتری‌های روده انسان ها تأثیر بگذارد و برخی مطالعات به تازگی نشان داده‌اند که ممکن است عکس این موضوع نیز صادق باشد. این شامل یافته هایی است که نشان می دهد گونه های خاصی از باکتری ها در دوندگان ماراتن پس از یک مسابقه افزایش می یابد و افزایش برخی از آنها حتی می تواند انگیزه ما را برای ورزش افزایش دهد.

دانشمندان دانشگاه آنگلیا راسکین بریتانیا از طریق یک مطالعه جدید که شامل بررسی گروهی از دوندگان استقامتی سطح بالا بود، بیشتر به تحقیق در مورد این رابطه پرداختند.

دانشمندان دریافتند افرادی که از رژیم غذایی پر پروتئین استفاده می کردند، با کاهش قابل توجه تنوع گونه های باکتریایی، اختلال در ثبات باکتری های روده را تجربه کردند. در مقابل، رژیم غذایی پر کربوهیدرات منجر به بهبود عملکرد گروه دیگر شد.

این نتایج نشان می دهد که مصرف یک رژیم غذایی با پروتئین بالا ممکن است از طریق الگوی میکروبی تغییر یافته بر روده تأثیر منفی بگذارد، در حالی که مصرف کربوهیدرات بالا، به عنوان مثال حاوی انواع غلات و سبزیجات، با ثبات میکروبی روده بیشتر مرتبط است.

یافته‌های مذکور نشان می‌دهد که رژیم غذایی با پروتئین بالا به جای اینکه مستقیماً عملکرد دوندگان استقامتی را تضعیف کند، به طور غیرمستقیم از طریق جابجایی در باکتری‌های روده این کار را انجام می‌دهد.

اخبار مرتبط
ویتامین D به بدن شما کمک می‌کند تا کلسیم غذای مصرفی را جذب کند. در واقع این یکی از مهمترین نقش‌های آن است. با این حال، اگر مصرف ویتامین D شما بیش از حد باشد، می‌تواند موجب بروز مشکلاتی در سلامت شما شود
همه می‌دانیم که شکر چقدر برای ما ضرر دارد. اما اعتیاد به آن طوری است که به سختی می‌توانیم ترکش کنیم. به‌نظر می‌رسد به‌جای ترک شکر، باید جایگزین‌هایی برای آن پیدا کنیم. اما چه جایگزین‌هایی؟
بر اساس این گزارش که در مجله Journal of Neuroscience منتشر و رسانه‌های عربی هم آن را بازنشر داده‌اند: محققان بعد از بررسی و تحلیل توانمندی‌های فکر ۷۵۱ شهروند سوئیسی که سن آنها بین ۵۰ تا ۹۱ سال بود و با در نظر گرفتن سطح علمی آنها و اینکه آیا در طول زندگی به بیماری‌های قلبی و عروقی، افسردی، نگرانی مبتلا بوده یا مواد مخدر مصرف کرده‌اند آن را با نتایج سیتی‌اسکن‌های آنها مطابقت دادند.
اگر در طول خواب با مشکلاتی مانند تعریق شبانه، سردرد، تلاش زیاد برای به خواب رفتن و دندان قروچه مواجه هستید به‌احتمال زیاد دچار بیماری‌ای هستید که تاکنون تشخیص داده نشده یا نسبت به درمان آن اقدام نکرده‌اید.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات